Τρίτη 3 Μαΐου 2022

"Ξενιτεμένοι Γιαννιώτες": Σπουδαία εμφάνιση Γεωργίου, κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων με τον Προμηθέα ο Βασιλείου

Με τον Δημήτρη Γεωργίου να είναι εξαιρετικός και να ηγείται στη 17η νίκη των Μαχητών, τον Άλκη Παππά με τον ΝΕΟΛ να εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή στη Β΄ Εθνική, τον Νίκο Βασιλείου να κατακτά την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων με τον Προμηθέα και τον Λευτέρη Μαντζούκα να γράφει μία ακόμα συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό στη Basket League συνεχίστηκε η δράση για τους Γιαννιώτες που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους. 

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός- Basket League)

Την 20η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League κατέκτησε ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή στην έδρα του Προμηθέα Πατρών με 76-67. Ο Λευτέρης Μαντζούκας αγωνίστηκε για 07:07 χωρίς να σημειώσει κάποιο πόντο (0/1 τρίποντο, 0/2 βολές) κατέβασε όμως 2 ριμπάουντ. 


Άλκης Παππάς (ΝΕΟΛ- Β΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Μεγάλο "διπλό" για τον ΝΕΟΛ μέσα στην Αχαγιά με 64-54 αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα του Άλκη Παππά εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Β΄ Εθνική βελτιώνοντας παράλληλα το ρεκόρ στο 11-12. Ο πολύπειρος Γιαννιώτης guard σημείωσε 11 πόντους με 1 τρίποντο.


Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικό Πεύκων- Β΄ Εθνική 4ος όμιλος) 

Το 17ο ροζ φύλλο της σεζόν κατέκτησαν οι Μαχητές με 73-60 επί του Πανσερραϊκού με ηγετική εμφάνιση του Δημήτρη Γεωργίου ο οποίος σημείωσε 25 πόντους με 3 τρίποντα μοιράζοντας και κάμποσες ασίστ όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο παρακάτω βίντεο οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη. Στην 5η θέση με ρεκόρ 17-7 οι Θεσσαλονικείς. 


Απολαύστε τον εν δράσει (με το νούμερο 4)

Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας Πατρών- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων)

Την 4η θέση κατέλαβαν οι Πατρινοί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης σε μία ακόμα συμμετοχή σε τελική φάση. Μέλος της ομάδας είναι και ο Γιαννιώτης Νίκος Βασιλείου ο οποίος αγωνίστηκε και στα 5 παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του έχοντας σε 24.8 λεπτά συμμετοχής 2.8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.0 ασίστ κατά Μ.Ο.

φωτο: Hellenic Basketball Federation

*Στο πρωτάθλημα της Α2 δεν υπήρχε δράση συνεπώς ο Σπύρος Παπανικολάου δεν αγωνίστηκε με τον Πανερυθραϊκό.

 

φωτο Δημήτρη Γεωργίου: Panserraikos BC

φωτο Άλκη Παππά: Hellenic Basketball Federation 

φωτο Λευτέρη Μαντζούκα: Panathinaikos BC

φωτο Νίκου Βασιλείου: Hellenic Basketball Federation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου