Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ (Playoffs): "Καθάρισε" την πρόκριση στους τελικούς η Παραμυθιά, σε 3ο παιχνίδι Δόξα-Πυρρου Άρτας και Μολοσσοί

Με τα δεύτερα παιχνίδια συνεχίστηκε η σειρά των ημιτελικών το προηγούμενο Σάββατο με την Παραμυθιά να γίνεται η πρώτη ομάδα που κλείνει θέση στους τελικούς και η Δόξα-Πύρρου Άρτας με τους Μολοσσούς να πηγαίνουν σε 3ο καθοριστικό παιχνίδι που θα κρίνει το δεύτερο φιναλίστ.

Οι Μολοσσοί παίζοντας εξαιρετική άμυνα και έχοντας σε καλή μέρα τους Δημήτρη Ζήση με 23 πόντους, Σωτήρη Ζώτο με 21 και Σταύρο Μάκη με 17 διατήρησαν απόρθητο το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1 με το 73-61. Σημαντική ήταν η παρουσία και του Κώστα Ιωάννου με 9 πόντους και αρκετή δουλειά που δεν αποτυπώνεται σε αριθμούς. Από την άλλη, αυτή ήταν η πρώτη ήττα στη φετινή χρονιά για τη Δόξα-Πύρρου Άρτας η οποία μπορεί να είχε στη 12αδα τον Χρήστο Μπάλλα όμως ο αριστερόχειρας center δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε με την ομάδα του να χάνει αρκετή από τη δυναμική της χωρίς τον μεγάλο της αστέρα. Αλέξανδρος Βασιλειάδης με 16 πόντους, Κώστας Νίκας με 13 και Δημήτρης Γυφτοκώστας με 11 ξεχώρισαν από την ομάδα του Ηλία Κιφοκέρη.

Στην άλλη σειρά, η Παραμυθιά ολοκλήρωσε τη δουλειά στον ΔΑΚ Ναυπάκτου με το τελικό 59-50 να της δίνει το πρώτο εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος κάνοντας το 2-0 στη σειρά. Κώστας Κρικώνης με 18 πόντους και Κώστας Χάιδος με 15 ήταν οι δύο που έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Τάκη Παππά με τον Δούρο να έχει 15 από τη Ναύπακτο. Πλέον η Παραμυθιά περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στους τελικούς.


Αναλυτικά τα δεύτερα παιχνίδια στην ημιτελική σειρά:

Μολοσσοί- Δόξα Πύρρου Άρτας 73-61 (1-1)

Π.Α.Σ. Ναυπάκτου- Παραμυθιά 50-59 (0-2)


Το 3ο και καθοριστικό παιχνίδι:

Κυριακή 17 Απριλίου

Δόξα Πύρρου Άρτας- Μολοσσοί (18:00 Νέο Τ9 Άρτας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου