Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Πιερικός Αρχέλαος-IBC 56-24: Ξεκίνημα με ήττα στη Θεσσαλονίκη για το IBC

Με το παιχνίδι του Πιερικού Αρχέλαου με το IBC άνοιξε σήμερα η αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Επταπυργίου στη Θεσσαλονίκη. Οι Γιαννιώτισσες γνώρισαν την ήττα με 56-24.

Η ομάδα της Μακεδονίας είχε τα ηνία από το ξεκίνημα του παιχνιδιού (39-11 το ημίχρονο) φτάνοντας εύκολα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Αφροδίτη Μπαρτζώκα με 12 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 τάπες και 2 κλεψίματα ξεχώρισε από πλευράς IBC. 

Ο προπονητής του IBC, Βαγγέλης Αυγερινός μιλώντας μετά το παιχνίδι στο site της ΕΟΚ τόνισε: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ήρθαμε να τη ζήσουμε και να αποκομίσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη από τη συμμετοχή μας. Είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών μας εδώ και χρόνια και η πρόκριση στην τελική φάση μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Δηλώσεις έκανε και η Ειρήνη Μάντζιου υπογραμμίζοντας: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης καταφέρνει ομάδα νεανίδων να περάσει στην τελική φάση. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε τη γιορτή του μπάσκετ και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Επόμενο παιχνίδι για το IBC αύριο στις 15:30 κόντρα στον Παναθλητικό Συκεών. 

Τα δεκάλεπτα: 20-8, 39-11, 51-20, 56-24

Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι.-Δέλλας-Κλεπουσνιώτου

Πιερικός Αρχέλαος (Τσάτσας-Ξηρομερίτης): Γεωργιάδου 2, Γελαστοπούλου, Κιολέογλου Ν. 20(4), Αλμπάνη, Δημουλιού 7(1), Παπανικολάου 5(1), Κιολέογλου Π. 5(1), Στράτου 2, Κοκκάλη, Ζαμάνη 3(1), Σισμανίδου 4, Ζαρκανέλα 8.

IBC (Αυγερινός): Γκλιναβού, Γκαρόζη Λ., Μπαρτζώκα 12(2), Παππά 6, Γκαρόζη Η., Κατσάνου, Μάντζιου Ε. 5, Τσίπη, Τζίμα, Μάντζιου Α. 1, Δήμου, Μιρτσέκη.

Για να δείτε τα πλήρη στατιστικά του αγώνα πατήστε εδώ:


φωτο: basket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου