Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Μολοσσοί: Έκαναν την ανασκόπηση της σεζόν αποχαιρετώντας τους Κώστα Ιωάννου και Θάνο Κακατσίδη

Οι Μολοσσοί πραγματοποίησαν μία ομολογουμένως ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν παρότι νεοφώτιστοι στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ καταφέρνοντας να φτάσουν στα playoff και μετρώντας συνολικά 13 νίκες και 6 ήττες. 

Επίσης διατήρησαν αήττητοι την έδρα τους, στην οποία υποχρέωσαν Δόξα-Πύρρου Άρτας και Παραμυθιά στις μοναδικές τους ήττες στο πρωτάθλημα. Η γιαννιώτικη ομάδα έκανε την ανασκόπηση την σεζόν βγάζοντας και δύο ειδήσεις καθώς δύο βασικότατα στελέχη του φετινού ρόστερ, οι Κώστας Ιωάννου και Θάνος Κακατσίδης, δε θα φορούν του χρόνου τη φανέλα των Μολοσσών ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανασκόπηση της σεζόν από τους Μολοσσούς:

Μία γεμάτη συγκινήσεις χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μία πορεία που αν την στοχεύαμε στην αρχή της σεζόν θα μας έλεγαν τρελούς. Η ομάδα μας έφτασε μία ανάσα από τους τελικούς χάνοντας 2-1 στη σειρά αγώνων με τη Δόξα Πύρρου Άρτας.

Όντας νεοφώτιστοι στην κατηγορία, είχαμε στοχεύσει χαμηλά, γνωρίζοντας όμως ότι έχουμε δυνατότητες για πολύ υψηλότερα. Βασικός μας στόχος ήταν να διατηρήσουμε αήττητη την έδρα μας. Πράγμα που υλοποιήσαμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν συμπεριλαμβανομένων των playoffs ανόδου, κερδίζοντας ακόμα και τις Παραμυθιά και Δόξα, οι οποίες μετράνε συνολικά από μία ήττα σε όλη τη σεζόν. Από τους Μολοσσούς!

Βασική μας αρχή καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν: το ΗΘΟΣ. Η ομάδα μας, το προπονητικό μας team και οι αθλητές μας, αντιμετώπισαν με ήθος και αξιοπρέπεια τους πάντες ανεξαιρέτως (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, γραμματείες κλπ). Και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό, διότι δυστυχώς δεν ισχύει καθολικά. Ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίσαμε κάθε δυνατή συνθήκη, μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι και παρότι σε αρκετές περιπτώσεις δεν ήταν αμφίδρομος, δεν αλλοιωθήκαμε, δεν αλλάξαμε, και κρατήσαμε το επίπεδο για το οποίο όλοι όσοι σχετίζονται με το χώρο μας επιβράβευαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το προπονητικό μας team. Ανέλαβε την ομάδα από τη Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, την πρώτη σεζόν πήρε επάξια την άνοδο για την Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, και τη δεύτερη σεζόν κατάφερε να φτάσει την ομάδα στα playoffs και να διεκδικεί στο 3ο ματς την είσοδο στους τελικούς ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Αντιμετώπισε αντιξοότητες, αμφισβητήσεις, ενστάσεις, εχθρικές συμπεριφορές, αλλά το αναμφισβήτητο ήθος και η αξιοπρέπειά τους κρατήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Δε μπορούμε παρά να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την εξαιρετική πορεία της ομάδας και για το έργο τους, το οποίο αντικατοπτρίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών, και χαίρει επιβράβευσης από όλους όσους παρακολούθησαν την ομάδα μας.

Οι αθλητές μας. Ο κάθε αθλητής μας ξεχωριστά έδωσε το 100% του, κάτι που μας κάνει υπερήφανους και χαρούμενους για το σύνολο το οποίο δημιουργήσαμε φέτος. Εξαιρετικοί αθλητές, εκπληκτικοί άνθρωποι, συνέβαλε ο καθένας ξεχωριστά το λιθαράκι του ώστε να μπορούμε να πούμε ότι οι φετινοί Μολοσσοί ήταν μία πραγματική οικογένεια. Η οικογένεια των Μολοσσών τους ευχαριστεί θερμά και θα θέλαμε όλους ανεξαιρέτως να τους πούμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα προσέφεραν. Κύριοι, σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ και του χρόνου!

Δε μπορούμε όμως να μην αναφερθούμε ιδιαίτερα σε δύο αθλητές μας. Τον Κωνσταντίνο Ιωάννου οποίος διένυσε και την τελευταία του σεζόν και τον Θάνο Κακατσίδη που από του χρόνου δε θα βρίσκεται στην πόλη μας.

Ο Κώστας ο «γιατρός» μας, ήταν φέτος η μεγάλη έκπληξη για όσους παρακολούθησαν την ομάδα μας. Για εμάς δεν ήταν! Ξέραμε πολύ καλά ποιος είναι ο Κώστας. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό αθλητή, πολυθεσίτη, με πολύ ταλέντο αλλά κυρίως με έναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ χαρακτήρα. Η αγάπη του για το μπάσκετ και για την ομάδα μας αντικατοπτρίζεται στα ατελείωτα χιλιόμετρα που έκανε κάθε εβδομάδα ώστε να προλάβει να προπονηθεί μαζί μας. Μετά το τέλος του τελευταίου μας αγώνα, μας ανακοίνωσε συγκινημένος ότι ήταν και ο τελευταίος του αγώνας γενικά. Μεγαλύτερη συγκίνηση είναι για εμάς Κώστα. Προσέφερες πολλά περισσότερα από ότι πίστευε ο οποιοσδήποτε. Σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνεις. Να ξέρεις, θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να σε πείσουμε να δώσεις παράταση στο «κρέμασμα» των μπασκετικών σου παπουτσιών, διότι μπορείς να προσφέρεις πολλά ακόμη!

Όσον αφορά τον Θάνο, θα πούμε μόνο ότι το “pitbull” μας, ο φόβος και τρόμος κάθε αντίπαλου guard, δυστυχώς από τη νέα σεζόν δε θα είναι στην πόλη μας. Πρόκειται για έναν αθλητή που γυαλίζει το μάτι του, που δίνει το 110% του σε κάθε αγώνα και που η συνεισφορά του και στα δύο μέρη του παρκέ ήταν κομβικότατη. Κάκα, ξέρεις ότι είσαι από τους σημαντικότερους αθλητές στην ομάδα μας, ξέρεις ότι σε αγαπάμε και να ξέρεις ότι η οικογένεια των Μολοσσών θα έχει πάντα την πόρτα της ανοιχτή για σένα! Είσαι τυπάρα, είσαι η επιτομή του Μολοσσού και σε γουστάρουμε πολύ.

Ευχόμαστε η νέα σεζόν να μας βρει υγιείς, ενισχυμένους και έτοιμους να διεκδικήσουμε ό,τι δικαίως μας αναλογεί.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς,

ΜΟΛΟΣΣΟΙ b.c.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου