Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Η όμορφη μπασκετική ιστορία της οικογένειας Μπαρτζώκα

Μία από τις πλέον μπασκετικές οικογένειες είναι αυτή του Σπύρου Μπαρτζώκα με τον πολύπειρο αθλητή του IBC να βλέπει τα δύο του παιδιά, Παναγιώτη και Αφροδίτη, να διαπρέπουν με τη φανέλα της γιαννιώτικης ομάδας.

Το χθεσινό παιχνίδι του IBC κόντρα στη Μελίκη ήταν ιδιαίτερα σημαντικό αφενός για τους Γιαννιώτες προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή στη Β΄ Εθνική αφετέρου για την οικογένεια Μπαρτζώκα καθώς για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν βρέθηκαν στην ίδια 12αδα Σπύρος και Παναγιώτης. Μάλιστα, στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου συνυπήρξαν στο παρκέ πατέρας και γιος συνθέτοντας το δίδυμο ψηλών της ομάδας του Γιάννη Παπαδόπουλου σε μία αναμφίβολα αξέχαστη στιγμή. Ο Παναγιώτης αποτελεί φυσικά βασικότατο στέλεχος και αρχηγός της ομάδας Εφήβων.



Ο Σπύρος Μπαρτζώκας αισθάνεται περηφάνια και για την κόρη του Αφροδίτη καθώς αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας Κορασίδων (της οποίας είναι και αρχηγός), Νεανίδων που προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλλά και την Γυναικείας ομάδας του IBC η οποία έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ όντας αήττητη υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αυγερινού. 


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου