Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Α.Ε. Δόξας-Πύρρου Άρτας 2001: Ο απολογισμός για την αήττητη πορεία στην κανονική διάρκεια και τα συγχαρητήρια στους συμπολίτες

Με αφορμή τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μέσω δελτίο τύπου έκανε τον απολογισμό για το πρώτο κομμάτι της χρονιάς, πριν την έναρξη των playoff, ενώ παράλληλα μοίρασε συγχαρητήρια στον Αίαντα Άρτας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον Α΄ όμιλο, στον Πύρρο Αρταίων για την κατάκτηση της 5ης θέση στο Β΄ όμιλο, στο Β.Α.Ο. Άρτας για την άνοδό του στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και στην Άνω Πόλη Άρτας για τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. 

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, με υψηλό το αίσθημα ευθύνης, για ουσιαστική ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, έχει την υποχρέωση να προβεί στο εν λόγω δελτίο τύπου, λόγω της λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του αντρικού τμήματος, της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α κατηγορίας ΕΣΚΑΒΔΕ (Βορειοδυτικής Ελλάδας).

Την πρώτη θέση του Α ομίλου κατέλαβε το αντρικό τμήμα του συλλόγου, αήττητο με ρεκόρ 16-0 και 32 βαθμούς στο πρωτάθλημα, που του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στα play off ανόδου για την Γ Εθνική, με πλεονέκτημα έδρας, τα οποία θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου.

Μετά από δύο χρόνια απραξίας, λόγω της πανδημίας, κάνοντας απολογισμό (ο οποίος έχει θετικό πρόσημο για τον Δήμο μας) για το άθλημα που υπηρετούμε 65 χρόνια τώρα (ως ο μεγαλύτερος και καλύτερος, πρεσβευτής του μπάσκετ του νομού μας), βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε όλες τις ομάδες της πόλης μας, για τις θέσεις που κατέλαβαν στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συντελεστές (παίκτες –παράγοντες –προπονητές) των ομάδων:

⥤ ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ για την τρίτη θέση στον όμιλο μας

⥤Α.Κ.Π. ΑΡΤΑΙΩΝ του επί χρόνια προπονητή και παίκτη μας Γιώργου Κωσταπαππά, για την πέμπτη θέση στον β όμιλο Α ΕΣΚΑΒΔΕ.

⥤ ΒΑΟ ΑΡΤΑΣ για την άνοδό του στην Α κατηγορία ΕΣΚΑΒΔΕ ως πρωταθλητής στη Β κατηγορία και

⥤ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ για την συμμετοχή του στα play off ανόδου στην Α κατηγορία, στην οποία ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.

Τέλος για το πρόγραμμα των αγώνων των play off, θα ενημερώσουμε εκ νέου, όταν αυτό καταρτιστεί από την ΕΣΚΑΒΔΕ.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Γεώργιος Μπίστας

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σπύρος Τζαχρήστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου