Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Σίμος Ιωακειμίδης-Γιάννης Αναγνωστάκης: Οι φοβεροί αριθμοί των 2 εξαιρετικών σκόρερ

Από την περασμένη Κυριακή ο Βίκος Σπάρτακος εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και μαζί το εισιτήριο ανόδου στη Β΄ Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σίμος Ιωακειμίδης και Γιάννης Αναγνωστάκης αποτέλεσαν τους 2 μεγάλους πρωταγωνιστές στο ντέρμπι με τους Σοφάδες. Βέβαια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι δύο τους ήταν αυτοί που οδηγούσαν επιθετικά την ομάδα του Νίκου Ρήγγα αποτελώντας τους  πρώτους σκόρερ των Γιαννιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Σίμος Ιωακειμίδης έχει πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα έχοντας "εκτοξεύσει" τους αριθμούς του στο 2ο γύρο. Συνολικά ο 33χρονος guard/forward μετρά 16.5 πόντους σε 15 συμμετοχές. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς ανέβηκε στους 18.6 πόντους ενώ ήταν αυτός που "μίλησε" στα μεγάλα ντέρμπι με τους άμεσους ανταγωνιστές. Στα 6 παιχνίδια απέναντι σε Αλμυρό, Σοφάδες και Τρίκαλα ο Ιωακειμίδης είχε 18.5 πόντους με τους 26 απέναντι στους στους Σοφάδες στην εκτός έδρας νίκη να είναι η καλύτερη επίδοσή του.


Τα νούμερα του Σίμου Ιωακειμίδη τη φετινή σεζόν:

📌16.5 πόντοι με 31 τρίποντα σε 15 συμμετοχές


Οι επιδόσεις στα μεγάλα ντέρμπι: 

📌18.5 πόντοι με 12 τρίποντα σε 6 παιχνίδια 


❗Η εκτόξευση στο 2ο γύρο:

1ος γύρος: 14.8 πόντοι  σε 8 συμμετοχές

🆚

2ος γύρος: 18.6 πόντοι σε 7 συμμετοχές


Ο Γιάννης Αναγνωστάκης μετρά στο φετινό πρωτάθλημα 15.3 πόντους σε 16 συμμετοχές με τον 1ο γύρο να είναι εξαιρετικός έχοντας 18.7 πόντους. Στο δεύτερο μισό της σεζόν οι αριθμοί του είχαν μία κάμψη συγκριτικά με το πρώτο σημειώνοντας 11.0 πόντους όμως στο παιχνίδι της Κυριακής με τους Σοφάδες ήταν εξαιρετικά κομβικός στο να έρθει η νίκη ανόδου με τους 21 πόντους που σημείωσε. Στα ντέρμπι ο Γιαννιώτης αθλητής είχε 14.7 πόντους με τους 26 στην πρεμιέρα απέναντι στον Αλμυρό να είναι αποτελεί το season high του. 


Τα νούμερα του Γιάννη Αναγνωστάκη τη φετινή σεζόν:

📌15.3 πόντοι με 36 τρίποντα σε 16 συμμετοχές


Οι επιδόσεις του στα μεγάλα ντέρμπι:

📌14.7 πόντοι με 12 τρίποντα σε 6 παιχνίδια



Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου