Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Πήρε θέση για την αναβολή του προημιτελικού με τον Ο.Α. Χανίων

Ανακοίνωση με αιχμές εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC με αφορμή την αναβολή του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ο.Α. Χανίων.

Η σχετική ανακοίνωση:

3.700 ευρώ κόστισε στην ομάδα μας η αναβολή του προημιτελικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδος με τα Χανιά, που είχε οριστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στην Κρήτη και μας ανακοινώθηκε λίγο πριν ξεκινήσουμε το πολύωρο ταξίδι για τα Χανιά, και συγκεκριμένα στις 23:00, την 31/1/22.

Ευχόμαστε ομαδικά περαστικά στην ομάδα της Κρήτης που ακύρωσε τον αγώνα εξαιτίας τεσσάρων κρουσμάτων Covid. Θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την ανάρρωση των παικτριών και θα περιμένουμε και τα σχετικά ιατρικά ανακοινωθέντα από το γιατρό που βεβαίωσε τα κρούσματα (τέσσερα αυτήν την εβδομάδα, άλλα εννιά πριν 25 μέρες όπως δήλωσε στέλεχος των Χανίων πριν την αναβολή του πρωταθλήματος).

Βέβαια, για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, το βλέμμα μας θα είναι κυρίως στραμμένο στην αποθεραπεία της Rodriguez, της ξένης παίκτριας της ομάδας, η οποία τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Κάτι μας λέει πως, μόνο όταν η καλύτερη παίκτρια τους θα είναι έτοιμη, θα διεξαχθεί και ο μεταξύ μας προημιτελικός.

Αργεί να χτιστεί η ανοσία της αγέλης στα Χανιά, είναι πάντως ευκολότερο να επιτευχθεί όταν δε χτίζεται μία ολόκληρη ομάδα γύρω μόνο από μία παίκτρια. Τους ευχόμαστε να την πετύχουν την ανοσία, θα κοστίσει και στις υπόλοιπες ομάδες λιγότερο από τις τζάμπα ακυρώσεις μετακινήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου