Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Άνω Πόλη Άρτας-Β.Α.Ο. Άρτας 68-84: Επέστρεψε και μαθηματικά στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ ο Β.Α.Ο. Άρτας

Από χθες το απόγευμα ο Β.Α.Ο. Άρτας έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά και μαθηματικά την άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ μετά από τη νίκη στο ντέρμπι με την Άνω Πόλη με 84-68. Γείτονας με 20, Φορτοτήρας με 17, Τσίκος με 14 και Θεοδορώπουλος με 11 οι διακριθέντες των νικητών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας:

Άνοδος για το ανδρικό μας τμήμα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος τού πρωταθλήματος...

Η ομάδα μας επικράτησε με 84-68 για την 13η αγωνιστική τού πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας παρόλο τις πολλές απουσίες (Μοσιαλος, Καρακώστας, Σμύρης Άλεξ,Μαρης)μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 21-5 στο πρώτο δεκάλεπτο.Η ομάδα μας κράτησε την διαφορά σε όλο το παιχνίδι και χωρίς να απειλείται έφτασε σε μια ακόμα νίκη με την οποία και μαθηματικά πλέον ανήκει στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ!!!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την άψογη εικόνα τους και την απόδοση τους παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ από την αρχή του πρωταθλήματος...

Συγχαρητήρια και στον προπονητή μας που ήταν παρών σε όλους (εκτός από τη μοναδική μας ήττα την πρώτη αγωνιστική πού έλειπε) παρόλο τις υποχρεώσεις του στην Α2 με τον ΑΟ ΑΓΡΙΝΊΟΥ!!!

Άνω Πόλη Άρτας- ΒΑΟ Άρτας 68-84

Διαιτητές: Γεροδήμος Α,Τσιγας Κ.

ΒΑΟ ΆΡΤΑΣ (Ασπρουδης): Σμυρης Χ 4,Τσικος Α 14, Φορτοτηρας Σ 17, Τζελέπης Γ 7, Τυρολογος Β 8, Γείτονας Χ 20, Θεοδωρόπουλος Σ 11, Σιατης 3, Σταφυλάς Κ, Τζαδημας Κ, Χαραλάμπους Γ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου