Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

"Ξενιτεμένοι Γιαννιώτες": Σούπερ εμφανίσεις από Άλκη Παππά και Δημήτρη Γεωργίου, 20αρα ο Μάριος Τσίγκας (vids)

φωτο: ΝΕΟΛ (Facebook)


Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άλκης Παππάς την περασμένη Κυριακή με τον ΝΕΟΛ και μάλιστα συνδυάστηκε και με τη νίκη της ομάδας του. Ο Δημήτρης Γεωργίου και οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων έχουν πάρει φόρα στον 4ο όμιλο της Β΄ Εθνικής και δεν σταματινούνται ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Αριστοτέλη Φλώρινας του Θοδωρή Τσίρμπα-Αναγνώστου στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Νέα σπουδαία εμφάνιση του Μάριου Τσίγκα στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Πάτησε κορυφή η Caceres του Ανδρέα Τσουμάνη. Αυτά και άλλα πολλά στο αφιέρωμα που ακολουθεί.

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός, Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας)

Το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας συγκέντρωσε τα περισσότερα φώτα τη δημοσιότητας το περασμένο τριήμερο στα "Δύο Αοράκια" με τον Ολυμπιακό να κατακτά το τρόπαιο επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 81-73 στον τελικό. Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι των "αιωνίων" την περασμένη Κυριακή.

Αγωνίστηκε όμως στον ημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Προμηθέα Πατρών. Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 85-68 των Πατρινών με τον Μαντζούκα σε 02:43 να σημειώνει 6 πόντους (2/2 τρίποντα) 

Άλκης Παππάς (ΝΕΟΛ, Β΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Τις 7 νίκες έφτασε ο ΝΕΟΛ την περασμένη Κυριακή με το 87-70 επί του Αργοναύτη Τριγλιας. Πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ της ομάδας του ο Παππάς με 20 πόντους και 4 εύστοχα τρίποντα. Στο 7-7 ο ΝΕΟΛ και την 6η θέση. 

Απολαύστε τον εν δράση στο προχθεσινό παιχνίδι


 

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Οι Μαχητές του Δημήτρη Γεωργίου δεν αστιεύονται και το έδειξαν και την Κυριακή κόντρα στον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Μακεδονικό τον οποίο κέρδισαν με 63-52 στην έδρα τους. 15 πόντους σημείωσε ο Γεωργίου όντας ξανά πρωταγωνιστής για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στο 11-4 πλέον οι Μαχητές και την 5η θέση έχοντας πλασιάσει σε απόσταση βολής τις 3 πρώτες ομάδες.

 Ηighlights του αγώνα (με το νούμερο 4 ο Γεωργίου)

 

Θοδωρής Τσίρμπας-Αναγνώστου (Αριστοτέλης Φλώρινας, Γ΄ Εθνική 5ος όμιλος)

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Αριστοτέλης Φλώρινας με τις εμφανίσεις του καθώς μετά την 4η συνεχόμενη νίκη του 80-67 επί του Ανατόλια βελτίωσε το ρεκόρ του στο 8-4 παραμένοντας αήττητος στο 2ο γύρο. Σημαντικό κομμάτι της ομάδας της Φλώρινας ο Τσίρμπας-Αναγνώστου έχοντας 7 πόντους.

Μάριος Τσίγκας (Ζέφυρος, Γ΄ Εθνική 6ος όμιλος)

Μπορεί ο Ζέφυρος να μην κερδίζει με τίποτα στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής όμως ο Μάριος Τσίγκας συνεχίζει να πραγματοποιεί την μία εξαιρετική εμφάνιση μετά την άλλη. Συγκεκριμένα, στην ήττα της ομάδας του με 87-67 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, σημείωσε 20 πόντους όντας πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Ανδρέας Τσουμάνης (Sagrado Corazon Caceres, Liga EBA, Ισπανία)

Νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Huelva CD αναδείχθηκε η Caceres με 72-69 και πάτησε την κορυφή του ομίλου της με τις 2 ομάδες να έχουν πλέον το ίδιο ρεκόρ (15-3). Σε 37΄ ο Τσουμάνης σημείωσε 12 πόντους (4/8 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 4/5 βολές), κατέβασε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ. 


*Ο Σπύρος Παπανικολάου δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο γιατί ο αγώνας του Πανερυθραϊκού με τον Κόροιβο Αμαλιάδας αναβλήθηκε.

**Το παιχνίδι της Ανόρθωσης του Πολυχρόνη Τσίγκα με τον ΑΠΟΠ για τη 19η αγωνιστική της Basket League Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου.

***Ο Νίκος Βασιλείου δεν ήταν στη 12αδα του Προμηθέα Πατρών στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου