Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Α1 Γυναικών: Για την 3η νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Εντός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει η 11η αγωνιστική για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC (2-6) που θα φιλοξενήσει σήμερα το μεσημέρι στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου (3-6). 

Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα παρότι είχε προγραμματισμένες δύο αναμετρήσεις, κόντρα σε Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα και κόντρα σε Ο.Α. Χανίων την περασμένη Τετάρτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν αγωνίστηκε καθώς αμφότερες αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού. Συνεπώς θα πατήσει παρκέ για επίσημο παιχνίδι ξανά μετά από 11 μέρες καθώς την τελευταία φορά που αγωνίστηκε είχε επικρατήσει με 89-72 της Νίκης Λευκάδας στις 26 Ιανουαρίου. Πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη και στη συνέχεια να καλυφθεί η διαφορά των 3 πόντων που είχε ηττηθεί στη 2η αγωνιστική στην Αθήνα. Το ντεμπούτο της με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC αναμένεται να πραγματοποιήσει η νεοφερμένη Clara Blachier. 

Στα άλλα δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν σήμερα, ο Ολυμπιακός (7-0) φιλοξενείται στην έδρα των Εσπερίδων Καλλιθέας (5-3) επιστρέφοντας σε αγωνιστικούς ρυθμούς στο πρωτάθλημα και θέλοντας να διευρύνει το αήττητο. Οι Εσπερίδες είναι σε καλή κατάσταση μετρώντας 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια πρωταθλήματος όμως είναι το αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο αγώνα.

Αποστολή στη Λευκάδα για τον Παναθηναϊκό (7-1) που φιλοξενείται στο νησί των Επτανήσων από τη Νίκη (2-7). Οι "πράσινες" είναι το ακλόνητο φαβορί για το ροζ φύλλο κόντρα σε μία ομάδα που στον τελευταίο παιχνίδι πανηγύρισε το πρώτο "διπλό" της σεζόν στην έδρα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα WBC- Δάφνη Αγίου Δημητρίου (14:00 Νέο Κλειστό Ιωαννίνων)

Εσπερίδες Καλλιθέας- Ολυμπιακός (12:30 Κλειστό Εσπέρου) 

Νίκη Λευκάδας- Παναθηναϊκός (13:00 ΔΑΚ Λευκάδας)

Ελευθερία Μοσχάτου- ΠΑΟΚ (αναβολή)

Ρεπό: Ο.Α. Χανίων


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναθηναϊκός 15 (7-1)**

2. Ολυμπιακός 14 (7-0)*

3. Εσπερίδες Καλλιθέας 13 (5-3)***

4. ΠΑΟΚ 13 (5-3)**

5. Ο.Α. Χανίων 12 (4-4)**

6. Δάφνη Αγ. Δημητρίου 12 (3-6)

7. Νίκη Λευκάδας 11 (2-7)

8. Ελευθερία Μοσχάτου 11 (2-7)

9. ΠΑΣ Γιάννινα WBC 10 (2-6)**

*Ο Ολυμπιακός έχει 2 παιχνίδια λιγότερα

**ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ο.Α. Χανίων έχουν 1 παιχνίδι λιγότερο

***Οι Εσπερίδες Καλλιθέας έχουν κάνει το ρεπό τους 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου