Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Επιβλητικό double double του Ανδρέα Τσουμάνη, σταθερή αξία ο Άλκης Παππάς

Με τον Λευτέρη Μαντζούκα να παίρνει το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής έως σήμερα στον Παναθηναϊκό, τον Ανδρέα Τσουμάνη να συνεχίζει να τραβά πάνω του τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του στην Ισπανία και τον Άλκη Παππά να οδηγεί τον ΝΕΟΛ σε νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής συνεχίστηκε η δράση των Γιαννιωτών που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους. 

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός, Basket League)

Ρεκόρ λεπτών συμμετοχής πραγματοποίησε ο Λευτέρης Μαντζούκας στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού με 77-54 επί του Κολοσσού Ρόδου. Συγκεκριμένα πάτησε παρκέ για 23:20 έχοντας 3 πόντους (1/5 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Σπύρος Παπανικολάου (Πανερυθραϊκός, Α2 Ανδρών)

Επιστροφή στη δράση για τον Σπύρο Παπανικολάου, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί λόγω τραυματισμού κόντρα στην Καρδίτσα. Το Σάββατο που μας πέρασε ο Πανερυθραϊκός επικράτησε εύκολα με 90-67 του Α.Ο. Αγρινίου, με τον Γιαννιώτη guard/forward σε 07:50 να έχει 2 πόντους (2/4 βολές) και 1 κλέψιμο.

Άλκης Παππάς (ΝΕΟΛ, Β΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής πανηγύρισε ο ΝΕΟΛ με 74-63 στην έδρα του Αργοναύτη Ραφήνας με τον Άλκη Παππά να πρωταγωνιστεί έχοντας 14 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα. 

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων είχαν ρεπό την 4η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Β΄ Εθνικής, συνεπώς ο Δημήτρης Γεωργίου δεν αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μάριος Τσίγκας (Ζέφυρος, Γ΄ Εθνική 6ος όμιλος)

Νέα βαριά ήττα για το Ζέφυρο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με 98-38 από την Σταυρούπολη. Ο Μάριος Τσίγκας είχε 6 πόντους.

Θοδωρής Τσίρμπας-Αναγνώστου (Αριστοτέλης Φλώρινας, Γ΄ Εθνική 5ος όμιλος)

Το παιχνίδι του Αριστοτέλη Φλώρινας κόντρα στον ΑΟΚ Βέροιας για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου. 

Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας 2014, Α1 ΕΣΚΑΗ)

Επιστροφή στις νίκες για τον Προμηθέα 2014 με 70-57 επί του Κεραυνού Αιγίου. Ο Νίκος Βασιλείου είχε 8 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο. 


Οι Γιαννιώτες του εξωτερικού

Πολυχρόνης Τσίγκας (Ανόρθωση, Basket League Κύπρου)

Νέα ήττα για την Ανόρθωση στη Basket League Κύπρου με σκορ 90-57 από την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Πολυχρόνης Τσίγκας ήταν και πάλι στην αρχική 5αδα της ομάδας του και σε 18:52 σημείωσε 4 πόντους (2/4 δίποντα) και 2 ριμπάουντ.

Ανδρέας Τσουμάνης (Sagrado Corazon Caceres, Liga EBA, Ισπανία)

Από 10 Οκτωβρίου είχε να πανηγυρίσει νίκη η ομάδα του Ανδρέα Τσουμάνη στο πρωτάθλημα όμως τα κατάφερε και μάλιστα εύκολα την περασμένη Κυριακή. Η Caceres επικράτησε με 89-44 της Xerez με τον Ανδρέα Τσουμάνη να σαρώνει τα πάντα. Σε 33΄ πραγματοποίησε επιβλητικό double double με 24 πόντους (8/13 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 5/8 βολές) και 22 ριμπάουντ (15 αμυντικά-7 επιθετικά). Ακόμα μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς στο ranking.   


Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου