Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Το δεύτερο εντός έδρας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών έχει μπροστά του ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 14:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Η ομάδα χρειάζεται την πολύτιμη στήριξη του κόσμου προκειμένου να πάρει την απαραίτητη ώθηση για να φτάσει στη νίκη. Η Διοίκηση ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι. Η τιμή είναι στα 10€ και ο καθένας μπορεί να προμηθευτεί το εισιτήριό του στην είσοδο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα. Φυσικά, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να το εξασφαλίσει καλώντας στα τηλέφωνα: 6945509296 (Παπαδόπουλος Πέτρος), 6942824031 (Δανάη Χήτα), 6946850595 (Τόλης Μιχαήλ) ή να στείλει μήνυμα στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, ΠΑΣ Γιάννινα WBC. Ο αριθμός των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Η Διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά του COVID-19. 

Η πληρότητα του γηπέδου θα είναι στο 70% και δυνατότητα παρουσίας στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή οι νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει έλεγχος και οι εμβολιασμένοι οφείλουν να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), το ίδιο και οι νοσήσαντες, όσον αφορά το πιστοποιητικό νόσησης. Επίσης, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία, οφείλουν να έχουν μαζί τους σχετικό έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο, άδεια παραμονής). 

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δε θα του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.   

Το 5% της πληρότητας του γηπέδου αφορά τους ανήλικους. Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, από δεκατρία (13) έως και δεκαεπτά (17) ετών η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Οι ανήλικοι φίλαθλοι θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται από μία θύρα προκειμένου να καταγράφονται τα στοιχεία και να πραγματοποιηθεί σωστά η ταυτοπροσωπία. 

Σε περίπτωση τροποποίησης της νομοθεσίας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα προκειμένου να αποφευχθεί η συμφόρηση, μιας και η είσοδος στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο θα πραγματοποιείται από μία θύρα.

*Όλες οι διαπιστεύσεις ελευθέρας εισόδου στο γήπεδο, ανεξαρτήτου ιδιότητας, ακυρώνονται, λόγω της χωρητικότητας και των περιοριστικών μέτρων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου