Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Πρωταγωνίστησαν Δημήτρης Γεωργίου και Ανδρέας Τσουμάνης

Με τους Δημήτρη Γεωργίου και Ανδρέα Τσουμάνη να εντυπωσιάζουν με τις ομάδες τους και τους αδερφούς Πολυχρόνη και Μάριο Τσίγκα, αλλά και τον νεαρό Νίκο Βασιλείου να έχουν θετικές εμφανίσεις συνεχίστηκε η δράση αυτό το Σαββατοκύριακο για τους Γιαννιώτες που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους. 

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός, Basket League)

Ο νεαρός forward των "πρασίνων" δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Περιστερίου με σκορ 77-62. Σε 01:46 μοίρασε 1 ασίστ.

Σπύρος Παπανικολάου (Πανερυθραϊκός, Α2 Ανδρών)

Ο αθλητής του Πανερυθραϊκού δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι απέναντι στην Καρδίτσα λόγω ενός τραυματισμού στη γάμπα που δεν του επέτρεψε να βοηθήσει την ομάδα του. Για την ιστορία η ισχυρή Καρδίτσα επικράτησε με 71-64 των "ερυθρολεύκων". 

Άλκης Παππάς (ΝΕΟΛ, Β΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Ο ΝΕΟΛ είχε το προγραμματισμένο ρεπό του τη 2η αγωνιστική οπότε ο Άλκης Παππάς δεν αγωνίστηκε.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Επιστροφή στις εξαιρετικές εμφανίσεις για τον Δημήτρη Γεωργίου καθώς ήταν πρωταγωνιστής στη 2η φετινή νίκη της ομάδας του με 82-57 επί Αρετσού Καλαμαριάς. Συγκεκριμένα είχε 20 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα όντας ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Μάριος Τσίγκας (Ζέφυρος, Γ΄ Εθνική 6ος όμιλος)

Την ήττα με σκορ 61-35 γνώρισε ο Ζέφυρος του Μάριου Τσίγκα από την Ασπίδα Ξάνθης με τον Γιαννιώτη αθλητή να έχει 8 πόντους.

Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας 2014, Α1 ΕΣΚΑΗ)

Η Γαλήνη κατάφερε να σταματήσει τον αήττητο Προμηθέα 2014 κερδίζοντάς τον με σκορ 72-60. Ο Νίκος Βασιλείου σημείωσε 10 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο.


Οι Γιαννιώτες του εξωτερικού

Πολυχρόνης Τσίγκας (Ανόρθωση, Basket League Κύπρου)

Δεν τα κατάφερε η Ανόρθωση απέναντι στον Κεραυνό καθώς οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 79-63. Ο Πολυχρόνης Τσίγκας ξεκίνησε στην αρχική 5άδα και σε 18:18 είχε 6 πόντους (3/4 δίποντα), 5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.  

Ανδρέας Τσουμάνης (Sagrado Corazon Caceres, Liga EBA, Ισπανία)

Η Sagrado Corazon Caceres του Ανδρέα Τσουμάνη δεν μπόρεσε να κοντράρει την Huelva και μοιραία ηττήθηκε με 75-53. Ο Γιαννιώτης forward ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του με 18 πόντους (1/4 τρίποντα, 6/10 δίποντα, 3/3 βολές), 15 ριμπάουντ (11 αμυντικά-4 επιθετικά) και 1 ασίστ σε 38΄ συμμετοχής.  

Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου