Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Παραμυθιά: Με στόχο να πρωταγωνιστήσει στη φετινή Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ

Με ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό ρόστερ αναμένεται να παραταχθεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ η Παραμυθιά και ήδη συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί στον Β΄ όμιλο προκειμένου να πλασαριστεί σε θέσεις που οδηγούν στα playoff. 

Τα ηνία στον coach Παππά

Ο πολύπειρος προπονητής, Τάκης Παππάς, ανέλαβε το φετινό καλοκαίρι να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες αναδεικνύοντας παράλληλα και παίκτες από τις Ακαδημίες του συλλόγου, μιας και είναι κάτι για το οποίο διακρίνεται και το έχει πετύχει αρκετές φορές στην καριέρα του. 

Το ρόστερ

Η Παραμυθιά διέθετε έναν καλό κορμό παικτών από την περσινή σεζόν και πραγματοποίησε μερικές πολύ ποιοτικές προσθήκες. Το δίδυμο στα guard, Κώστας Χάιδος και Πέτρος Τάχιας, θα προκαλέσει και φέτος αρκετούς πονοκεφάλους στους αντιπάλους τους, ενώ η περιφερειακή γραμμή είναι ακόμα καλύτερη μετά τις προσθήκες του πολύπειρου Κώστα Κρικώνη (για χρόνια βασικό στέλεχος του IBC), του Κώστα Κρανή, παίκτη που έχει αγωνιστεί με αρκετές ομάδες στην κατηγορία (IBC, Πρωτέα Ηγουμενίτσας, Α.Γ.Ο.Φ, Θρύλο Ιωαννίνων) αλλά και του Σπύρου Κατσίβελου, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο IBC τη σεζόν 2019-2020 στη Γ΄ Εθνική. Δονάτος Κωσταράς και Αριστοτέλης Τάχιας προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομών προκειμένου να πάρουν σημαντικές εμπειρίες και να προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. 

Στις θέσεις των forward ο Νίκος Ψιλοδημητρακόπουλος συνεχίζει να φορά την πράσινη φανέλα της Παραμυθιάς και φέτος. Ο Κρίτωνας Τζίμας, που ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και πέρυσι συνεργάστηκε στο Σπάρτακο με τον coach Παππά, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο "3". Η τελευταία χρονικά προσθήκη, ο Βασίλης Μπέλλος, θα δώσει ποιότητα και οξυδέρκεια στη γραμμή των ψηλών.  

Στο "4" και "5" υπάρχουν 3 πολύπειροι αθλητές ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Οι Θοδωρής Τσιρώνης και Σπύρος Μάλλιος, με τις άπειρες παραστάσεις από την κατηγορία, και όχι μόνο, βρίσκονται ήδη από πέρυσι στην ομάδα, ενώ ο αρχηγός, Κώστας Μπάμπος, έχει συμβάλλει τα μέγιστα και θα συνεχίσει να το κάνει στην ομάδα της Παραμυθιάς.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 2021/2022

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΘΕΣΗ

ΥΨΟΣ

ΗΛΙΚΙΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΧΙΑΣ

Guard

1,78

23

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΙΔΟΣ

Guard

1,87

22

ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΙΚΩΝΗΣ

Guard

1,86

39

ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΑΝΗΣ

Guard

1,83

24

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ

Guard

1,87

20

ΔΟΝΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ

Guard

1,85

16

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΑΧΙΑΣ

Guard

1,87

16

ΚΡΙΤΩΝ ΤΖΙΜΑΣ

Forward

1,95

23

ΝΙΚΟΣ ΨΙΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Forward

1,94

23

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

Forward

1,90

25

ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Forward

1,93

37

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΜΠΟΣ

Forward

1,87

34

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΛΛΙΟΣ

Center

1,96

34

Coach: ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

 

Η ομάδα του Τάκη Παππά ξεκινά τις υποχρεώσεις της σήμερα στις 18:00 απέναντι στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας.

Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου