Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Β΄ Εθνική: Στην Καρδίτσα για το 2Χ2 το IBC, ψάχνει την πρώτη νίκη ο ΑΓΣ Ιωαννίνων


Με 6 παιχνίδια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν όλα την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 17:00, συνεχίζεται η δράση στα παρκέ του 3ου ομίλου της Β΄ Εθνικής.

Στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση θα βρεθεί το IBC έχοντας καλή ψυχολογία από την εντός έδρας επικράτηση επί των Τιτάνων Παλαμά. Από τη μεριά τους οι Θεσσαλοί θα ψάξουν να βρουν την 1η νίκης τους μιας και στην πρεμιέρα είχαν υποστεί βαριά ήττα από τον Ερμή Σχηματαρίου.

Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων έχει για 2η συνεχόμενη αγωνιστική δύσκολη αποστολή μιας και θα υποδεχθεί τους ισχυρούς και γεμάτους με έμπειρους παίκτες Ικάρους Τρικάλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής των Τρικαλινών είναι ο Γρηγόρης Γιασσάρης, με πλούσια καριέρα στις Εθνικές Κατηγορίες, ενώ στο ρόστερ βρίσκονται παίκτες όπως ο Νίκος Κατσαρές, ο Γιάννης Παπαχρήστος, ο Θανάσης Τσιαβές κ.α. Οι Γιαννιώτες θα επιδιώξουν να φτάσουν στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χρονιάς αγωνιζόμενοι φυσικά στην έδρα τους.

Στους υπόλοιπους αγώνες ο Αίολος/Γόμφοι Τρικάλων φιλοξενείται από τη Μελίκη, η Νίκη Βόλου στον Παλαμά από τους Τιτάνες και ο Ερμής Σχηματαρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πρωτέα Γρεβενών. Τέλος, η Δόξα Λευκάδας θα ψάξει την 1η νίκη στην έδρα της κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 17:00

ΑΓΣ Ιωαννίνων- Ίκαροι Τρικάλων (live streaming από το goal-trikala.gr)

Αναγέννηση Καρδίτσας- IBC

Μελίκη- Αίολος/Γόμφοι Τρικάλων

Τιτάνες Παλαμά- Νίκη Βόλου

Πρωτέας Γρεβενών- Ερμής Σχηματαρίου

Δόξα Λευκάδας- Ολυμπιακός Βόλου

Ρεπό: Έσπερος Λαμίας



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου