Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Α1 Γυναικών: Στην Αθήνα με στόχο το "διπλό" ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

φώτο: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Με τη 2η αγωνιστική συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 4 παιχνίδια.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC φιλοξενείται στην Αθήνα από τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου με στόχο να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Μετά το άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι Γιαννιώτισσες απέναντι στον Ολυμπιακό σειρά έχει το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν στην Α1 με τον Νίκο Δουβίτσα και τις παίκτριές του να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Αντίπαλος μία ομάδα με εμπειρία από την κατηγορία που προέρχεται από "διπλό" στην έδρα της Νίκης Λευκάδας. Τζάμπολ την Κυριακή στις 13:45. 

Αύριο, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τις Εσπερίδες Καλλιθέας με το σύνολο του Martins Zibarts να ψάχνει τη 2η νίκη του, λίγες μέρες αφότου διπλασίασε τα θετικά αποτελέσματα στο EuroCup απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Από την άλλη οι Εσπερίδες θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα καθώς την 1η αγωνιστική είχαν το ρεπό τους. 

Αύριο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ελευθερία Μοσχάτου. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" μετά την εκτός έδρας νίκη του επί των Χανίων στοχεύει στο 2Χ2 κάτι όμως που μόνο εύκολο δε θα είναι μιας και απέναντί του έχει έναν ιδιαίτερα δυνατό και υπολογίσιμο αντίπαλο που στην πρεμιέρα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός της Ελένης Καπογιάννη αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο του, μιας και την Κυριακή θα υποδεχθεί τη Νίκη Λευκάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος". Οι "πράσινες" θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά την εκτός έδρας επικράτηση στο EuroCup, μέσα στη Ρωσία, επί της Ενισέι. 

Τα 4 παιχνίδια θα μεταδοθούν διαδικτυακά μέσω live streaming.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Οκτωβρίου

14:00 PAOK Sports Arena: ΠΑΟΚ- Ελευθερία Μοσχάτου (μετάδοση AC PAOK TV YouTube)

17:00 ΣΕΦ Αίθουσα 5: Ολυμπιακός- Εσπερίδες Καλλιθέας (μετάδοση Olympiacos SFP YouTube)

Κυριακή 24 Οκτωβρίου

13:45 Παλαιό Κλειστό Αγ. Δημητρίου: Δάφνη Αγ. Δημητρίου- ΠΑΣ Γιάννινα WBC (μετάδοση instat tv)

14:30 Κλειστό Γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος": Παναθηναϊκός- Νίκη Λευκάδας (μετάδοση SDNA WEB TV) 

Ρεπό: Ο.Α. Χανίων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου