Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Ξανά στην Κόνιτσα το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα

Πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει με τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα WBC να υιοθετούν απόλυτα το συγκεκριμένο ρητό μιας και όπως ανακοινώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Κόνιτσα.

Οι "κυανόλευκες" θα βρεθούν στην ακριτική κωμόπολη από τις 28 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου με στόχο να θέσουν από νωρίς τις σωστές βάσεις για μια επιτυχημένη χρονιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά, την 3η συνεχόμενη του ΠΑΣ Γιάννινα WBC στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών ξεκίνησε με την διοίκηση της ομάδας μας να οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 25 Αυγούστου με την άφιξη των αθλητριών της ομάδας στα Ιωάννινα. Τα κορίτσια μας θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις πριν αναχωρήσουν για την Κόνιτσα, όπου θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τις 28 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Καθώς διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και αθλήτριες είχαν αποκομίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων το περασμένο καλοκαίρι κατά τη φιλοξενία της ομάδας στην Κόνιτσα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι και φέτος θα βρεθούμε στην όμορφη κωμόπολη της Ηπείρου προκειμένου να θέσουμε τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα ήθελε να ευχαριστήσει προκαταβολικά το Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Κονίτσης, κ. Νικόλαο Εξάρχου καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Άρη Λαζογιάννη για την άριστη και αγαστή συνεργασία και την άψογη φιλοξενία που είμαστε σίγουροι ότι θα παράσχουν στις εξαιρετικές μαθητικές εστίες της Κόνιτσας.

Έπειτα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ακολουθήσουν δυνατά φιλικά παιχνίδια για την ομάδα μας, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

#ΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου