Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Α.Ε. Δόξας- Πύρρου Άρτας 2001: Πανίσχυρη και φαβορί για τον τίτλο- άνοδο


Πανίσχυρη και με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική θα παρουσιαστεί στα παρκέ της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ η Α.Ε. Δόξας-Πύρρου Άρτας 2001.

Η ομάδα της Άρτας κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι πυροδοτώντας δύο πολύ ηχηρές βόμβες με τους Χρήστο Μπάλλας και Κώστας Νίκα να ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας.. Ο πρώτος φόρεσε τα τελευταία 3 χρόνια τη φανέλα του IBC όντας κυρίαρχος. Τη σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μέτρησε 329 πόντους σε 17 εμφανίσεις, ενώ πέρυσι στα 2 παιχνίδια που έδωσε το IBC στη Β΄ Εθνική πρόλαβε να πετύχει 33 πόντους. 

Ο Νίκας επιστρέφει σε ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ, καθώς την περασμένη σεζόν είχε υπογράψει στους Γόμφους. Φυσικά με τον Μπάλλα έχουν υπάρξει συμπαίκτες κατά το παρελθόν, ενώ τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στη Β΄ Εθνική με τη φανέλα του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας 96 πόντους σε 18 συμμετοχές.

Οι άλλες δύο προσθήκες ήταν ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης και ο Δημήτρης Βαβέτσης, παίκτες οι οποίοι φορούσαν τη φανέλα της Νικόπολης και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τη νέα τους ομάδα.

Η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για αύριο 23 Αυγούστου στις 19:00 στα ανοιχτά γήπεδα του ΔΑΚ Άρτας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου