Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Παρουσίασε τις Κάρτες Διαρκείας για τη νέα σεζόν

Τις Κάρτες Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Με το σύνθημα "Πάρε τη Θέση σου Πίσω" η διοίκηση της ομάδας καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου, σε μία σεζόν στην οποία ο πήχης έχει τοποθετηθεί ξανά ψηλά και η ομάδα στοχεύει να πρωταγωνιστήσει. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Οι τιμές των Διαρκείας είναι από 60€-200€. Υπάρχουν οι BLUE Κάρτες που κοστίζουν 60€, οι COURTSIDES που κοστίζουν 150€ και οι GOLD που κοστίζουν 200€. Ο κάθε φίλος της ομάδας που θα προμηθευτεί τις Κάρτες Διαρκείας θα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και των playoff.

Παράλληλα με τα Διαρκείας ο ΠΑΣ συνεχίζει και το project με τις Κάρτες Μέλους. Η τιμή της Κάρτας Μέλους είναι στα 40€ και όποιος την προμηθευτεί θα έχει παροχές και εκπτώσεις στους χορηγούς της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 ξεκινάει η διάθεση των Καρτών Διαρκείας και των Καρτών Μελών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Οι συνθήκες που βιώσαμε όλοι μας κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν πρωτόγνωρες. Η πανδημία του κορονοϊού μας στέρησε τη δυνατότητα να είμαστε μαζί στο γήπεδο. Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και σας θέλουμε όλους κοντά μας! 

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-2022

Οι Κάρτες Διαρκείας είναι τριών ειδών. Αρχικά οι BLUE, για τις κερκίδες του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων, κοστίζουν 60€. Οι COURTSIDE, για τις καρέκλες που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, κοστίζουν 150€. Ακόμη υπάρχουν και οι GOLD για τους καναπέδες και η τιμή τους είναι στα 200€. 

  • ΚΑΡΤΑ BLUE: 60€ 
  • ΚΑΡΤΑ COURTSIDE:150€ 
  • ΚΑΡΤΑ GOLD: 200€

👉Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC δίνει τη δυνατότητα στους περσινούς κατόχους, οι οποίοι στήριξαν αλλά δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο γήπεδο λόγω της πανδημίας, να ανανεώσουν την κάρτα διαρκείας κρατώντας τη θέση τους στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, μπορούν από τις 17 μέχρι και τις 23 Ιουλίου να ανανεώσουν το διαρκείας τους.   

👉Οι κάρτες διαρκείας αφορούν τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, του κυπέλλου αλλά και των playoffs. 

👉Μέσα στη διάρκεια της σεζόν θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις για τους κατόχους καρτών διαρκείας.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Παράλληλα με τις Κάρτες Διαρκείας, συνεχίζεται και το project της Κάρτας Μέλους. Οι Κάρτες Μέλους κυκλοφορούν με 20% έκπτωση συγκριτικά με την περσινή χρονιά και η τιμή τους είναι στα 40€. Οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους 2021-2022 θα έχουν παροχές και εκπτώσεις στους χορηγούς της ομάδας για τις οποίες θα ενημερώνονται συνεχώς από τη σελίδα μας.

📌Για την αγορά τόσο των Καρτών Διαρκείας όσο και των Καρτών Μελών, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6942824031 (Δανάη Χήτα), 6740793003 (Άγγελο Καχριμάνη), 6988002721 (Γιάννης Ζήκος) ή να τις προμηθεύεστε από το κατάστημα «Χρωματοπηγή», Γράμμου 7 (Τόλης Μιχαήλ, τηλ: 6946850595) ή να επισκεφθείτε το σάιτ της ομάδας www.pasgianninawbc.gr ή την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook ΠΑΣ Γιάννινα WBC. 

Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιείστε και το e-mail της ομάδας: pasgianninawbc@gmail.com

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Πολιτείας η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή Πιστοποιητικό νόσησης COVID-19. Οι ανήλικοι εισέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό διαγνωστικού ελέγχου PCR ή rapid test. Η ταυτοπροσωπία και ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Η Διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την περσινή στήριξη σε μία ομολογουμένως δύσκολη χρονιά. Φέτος, ο πήχης έχει διατηρηθεί ψηλά και έχει ανέβει ακόμα περισσότερο. Η ομάδα στη φετινή μεταγραφική περίοδο πραγματοποίησε κινήσεις που την ανεβάζουν επίπεδο. Η απόκτηση των Samantha Mackay, Ασπασίας Καλαμπάκου, Leah Sommerfield, η επιστροφή της εξαιρετικής Samantha Cooper, η ενίσχυση του ελληνικού κορμού με τις Χριστίνα Θεοδώρου, Ευγενία Παπαδοπούλου και Κατερίνα Μαρίνη πιστοποιούν τη θέληση τόσο της διοίκησης, όσο και του προπονητικού επιτελείου, ο ΠΑΣ να πρωταγωνιστήσει στη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως είναι η στήριξη του κόσμου καθώς η πραγματική δύναμη της ομάδας είστε ΕΣΕΙΣ! 

ΠΑΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ… ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

#ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου