Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Α.Σ.Ι. ΒΙΚΟΣ: Μία νέα δύναμη γεννιέται- φαβορί για τον πάγκο ο Νίκος Ρήγγας

Ένα ιδιαίτερα "καυτό" καλοκαίρι θα είναι το φετινό για την ανδρική ομάδα του Σπάρτακου καθώς αναμένονται εξελίξεις σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι που απάρτιζαν την πρώην Διοικούσα Επιτροπή του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφουν στο προσκήνιο, καθώς επιθυμούν να εμπλακούν στα διοικητικά του Σπάρτακου. Έτσι πραγματοποιούν εδώ και αρκετό καιρό συζητήσεις με την τωρινή  διοίκηση του Σπάρτακου  προκειμένου να εμπλακούν στα διοικητικά και η ομάδα να αλλάξει επίπεδο.

Η ανδρική ομάδα του Σπάρτακου αναμένεται να μετονομαστεί σε Α.Σ.Ι. ΒΙΚΟΣ, ενώ ο Σπάρτακος θα διατηρήσει το λογότυπό του στις Ακαδημίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και οι επίσημες τοποθετήσεις αναμένονται το προσεχές διάστημα. 

Η κατηγορία στην οποία θα συμμετέχει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Α.Σ.Ι. ΒΙΚΟΣ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Γ΄ Εθνική, κατηγορία στην οποία συμμετείχε την περσινή σεζόν ο Σπάρτακος.    

Μάλιστα έχει αρχίσει κανονικά ο σχεδιασμός της ομάδας με τα πρώτα ονόματα προπονητών να έχουν "πέσει στο τραπέζι". Αυτό το οποίο ξεχωρίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι του Νίκου Ρήγγα, με τον πρώην βοηθό του Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι να έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και να είναι "ζεστός" στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία. Ο 35χρονος προπονητής για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια είχε βρεθεί στα Γιάννενα συμμετέχοντας ενεργά στο Nissan Kallis Camp που είχε διεξαχθεί στο ΠΕΑΚΙ, μαζί με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Γιώργο Καλαϊτζή. 

Το θέμα του προπονητή φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει άμεσα, με τη νέα διοίκηση να βάζει ψηλά τον πήχη με το "καλημέρα".  

φωτογραφία: Σπάρτακος Ιωαννίνων (Facebook)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου