Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Φαίακας Κέρκυρας και Γ.Ε.Κ.


Μία σημαντική απόφαση πάρθηκε στην Κέρκυρα από τις Διοικήσεις του Φαίακα Κέρκυρας και της Γ.Ε.Κ. καθώς οι δύο ομάδες θα συμπορευτούν σε επίπεδο Ακαδημιών με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και ανάπτυξη του κερκυραϊκού μπάσκετ.

Μέσω της κοινής ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι δύο σύλλογοι κάνουν κάλεσμα και σε άλλες ομάδες του νησιού να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη κίνηση, ενώ μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα σε Φαίακα και Γ.Ε.Κ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΕ Φαίακας και οι Ακαδημίες της στη προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος στο νησί πήρε τη πρωτοβουλία της συνένωσης των Ακαδημιών της με τον ιστορικό σύλλογο της Γυμναστικής Εταιρίας Κέρκυρας. 

Έτσι ανακοινώνουν και οι δύο ομάδες τη συνεργασία τους, αρχικά σε επίπεδο Ακαδημιών, με στόχο ενός ενιαίο ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης του μπάσκετ στη περιοχή μας. Η συνεργασία τουλάχιστον σε επίπεδο Ακαδημιών είναι μονόδρομος. Οι πολλές Ακαδημίες διαιρούν τις δυνάμεις ( οικονομικά, γηπεδικά, σε ανθρώπινο δυναμικό κ.λ.π.) . Διασπώνται οι δυνάμεις και το μπάσκετ μονοί αποδυναμωμένο βγαίνει από τον διαμοιρασμό των αθλητών. Έτσι με ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης με τη συνεργασία και την βοήθεια περισσότερων ανθρώπων ξεκινά η νέα αθλητική χρονιά. Θα έχουμε αγοραία και κορίτσια από 5 έως 18 ετών. Ελπίζοντας σύντομα και τη συνένωση και άλλων Ακαδημιών αλλά και τη συνεργασία με Ακαδημία εκτός Κερκύρας κορυφαίου επιπέδου θα μπορέσουμε να προσφέρουμε πολλά ακόμα περισσότερα στο άθλημα που αγαπάμε. Στο εγγύς μέλλον θα ανακοινωθεί και το νέο πρόγραμμα λειτουργίας και δράσεων. 

Με εκτίμηση το ΔΣ.ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ και το ΔΣ της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου