Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα: Δυναμώνει ακόμα περισσότερο τον ελληνικό κορμό με Θεοδώρου

φωτογραφία: athlitiko.gr

Μία ακόμα Ελληνίδα αθλήτρια πρόσθεσε στη μηχανή του ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνοντας την απόκτηση της Χριστίνας Θεοδώρου.

H 24χρονη αθλήτρια αναμένεται να δώσει ποιότητα και βάθος στις θέσεις των forward. Την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στον Ο.Α. Χανίων έχοντας σε 14 παιχνίδια 6.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.1 κλέψιμο και ήταν σημαντικό γρανάζι στην κατάκτηση της 4ης θέσης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της 24χρονης αθλήτριας Χριστίνας Θεοδώρου, η οποία την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΟΑ Χανίων στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Χριστίνα έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Με τα Χανιά την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και είχε 6,1 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλέψιμο σε 22 λεπτά ανά αγώνα. Τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 η Θεοδώρου αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας. Με τον Πρωτέα κέρδισε το 2015 και το πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ είναι και διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες.

Η Χριστίνα έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα! Είμαι αισιόδοξη για τη νέα χρονιά και ανυπομονώ! Θα παλέψω για την ομάδα έτσι ώστε να βοηθήσω και εγώ όσο περισσότερο μπορώ να πετύχει κάθε της στόχο! Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες”.


#WELCOME ΧΡΙΣΤΙΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου