Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Α1 Γυναικών: Αγώνες με τεράστιο ενδιαφέρον σε κορυφή και 4αδα

φωτογραφία: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Μία από τις πιο κρίσιμες αγωνιστικές της φετινής σεζόν είναι 14η, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, καθώς είναι πολύ πιθανό αρκετά ανοικτά μέτωπα να κλείσουν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα (5-6) φιλοξενείται στο Κλειστό Γυμναστήριο "Αντώνης Φώτσης" από τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου (4-7) με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για είσοδο στην πρώτη 4αδα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας και μάλιστα ξανά στην Αθήνα και σίγουρα η κούραση είναι δεδομένη, όμως το κίνητρο για να επιτευχθεί ο στόχος είναι μεγάλο. Ο ΕΦΑΟ Ζωγράφου βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στην 4αδα, οπότε τα κορίτσια της Στέλλας Καλτσίδου, έχοντας πετύχει προ πολλού το στόχο της παραμονής στην κατηγορία, αναμένεται να είναι απαλλαγμένα από το άγχος. Τζάμπολ αύριο στις 15:00.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί την ίδια ώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος", όπου ο Παναθηναϊκός (10-1) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (8-3). Το "Τριφύλλι" γνωρίζει ότι με ενδεχόμενη νίκη κλειδώνει θέση στους τελικούς της Α1. Από την άλλη ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα παίξει το τελευταίο του χαρτί στην Αθήνα προκειμένου να μείνει στο παιχνίδι της πρώτης δυάδας γνωρίζοντας ότι με ενδεχόμενη ήττα αποχαιρετά κάθε ελπίδα για συμμετοχή στους τελικούς.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, ο Ο.Α. Χανίων (8-3) φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (10-1). Ματς στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη, η οποία αν κερδίσει αύριο τότε θα βρίσκεται σίγουρα στους τελικούς. Η ομάδα της Κρήτης, που είναι ο κύριος ανταγωνιστής του ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη 4αδα, θα προσπαθήσει για το καλύτερο κόντρα στις "ερυθρόλευκες" γνωρίζοντας όμως ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου

ΕΦΑΟ Ζωγράφου-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00 Κλειστό Γυμναστήριο "Αντώνης Φώτσης")

Ο.Α. Χανίων-Ολυμπιακός (13:00 Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (15:00 Κλειστό Γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναθηναϊκός 21 (10-1)

2. Ολυμπιακός 21 (10-1)

3. ΠΑΟΚ 19 (8-3)

4. Ο.Α. Χανίων 19 (8-3)

5. ΠΑΣ Γιάννινα 16 (5-6)

6. ΕΦΑΟ Ζωγράφου 15 (4-7)  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου