Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα: "Πεινασμένος" και έτοιμος να συνεχίσει το αήττητο σερί στην Αθήνα

φωτογραφία: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Η στιγμή που περίμεναν άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε καθώς η ομάδα επιστρέφει στα παρκέ για επίσημο παιχνίδι μετά από 4,5 μήνες. 

Ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου με στόχο να κατακτήσει την 4η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες. Ο Νίκος Δουβίτσας δεν έχει πλέον στη διάθεσή του τις Samantha Cooper και Αγγελική Βιντσιλαίου, οι οποίες αγωνίζονται σε Γαλλία και Σουηδία αντίστοιχα, όπως και την Angela Vendrell, όμως το ντεμπούτο της με τη φανέλα του ΠΑΣ αναμένεται να πραγματοποιήσει οι νεοφερμένες Randi Brown και Marte Grays. Τζάμπολ αύριο στις 16:30.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στο PAOK Sports Arena τη Νίκη Λευκάδας, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες. Ο ΕΦΑΟ Ζωγράφου, με ανεβασμένη την ψυχολογία του από τη νίκη μέσα στη Λευκάδα, θα υποδεχθεί τις Εσπερίδες Καλλιθέας, ενώ ο Ο.Α. Χανίων, που μετρά ρεκόρ 4-1 μετά το πέρας των 5 πρώτων αγωνιστικών, θα τεθεί αντιμέτωπος με την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα Ελευθερία Μοσχάτου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Δάφνη Αγ. Δημητρίου- ΠΑΣ Γιάννινα (16:30)

Ο.Α. Χανίων- Ελευθερία Μοσχάτου (13:30)

ΕΦΑΟ Ζωγράφου- Εσπερίδες Καλλιθέας (20:00)

ΠΑΟΚ- Νίκη Λευκάδας (15:00)

Ρεπό: Ολυμπιακός/ Παναθηναϊκός  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου