Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΣ Γιαννινα: Αποχαιρέτησε την Αγγελική Βιντσιλαίου


Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της ΕΟΚ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, όμως χθες το βράδυ αποχαιρέτησαν μία από τις πρωταγωνίστριες της φετινής ομάδας, η οποία πλέον είναι και εν ενεργεία διεθνής αθλήτρια της Εθνικής Γυναικών, την Αγγελική Βιντσιλαίου. 

Η 23χρονη guard θα συνεχίσει την καριέρα της στη σουηδική A3 UMEA, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της λίγκας και μάχεται για την κατάκτηση του τίτλου. Το εξαιρετικά θετικό νέο είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα διατηρεί την οψιόν ανανέωσης με την ταλαντούχα αθλήτρια για την επόμενη σεζόν.

Η Ελληνίδα combo guard πριν τη διακοπή της Α1 μετρούσε: 17.3 πόντους, 7.7 ασίστ, 4.3 κλεψίματα και 3.3 ριμπάουντ έχοντας πραγματοποιήσει εκρηκτικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καθυστέρηση στην επανέναρξη της Α1 Γυναικών είχε ως αποτέλεσμα πολλές παίκτριες να καλοβλέπουν την προοπτική του εξωτερικού. Έτσι ο coach Δουβίτσας, μετά τη Samantha Cooper, που συνεχίζει την καριέρα της στη Γαλλία, δε θα έχει στη διάθεσή του και την Αγγελική Βιντσιλαίου. Μένει να φανεί πότε θα οριστεί η επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, 7-8 Μαρτίου, αλλά να δούμε ποιες θα είναι οι αντικαταστάτριες των δύο κοριτσιών που αποχώρησαν με προορισμό το εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

O ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει τη μεταγραφή της αγαπημένης μας Αγγελικής Βιντσιλαίου στην υποψήφια για πρωτάθλημα Σουηδίας, A3 UMEA. 

Η Αγγελική μας θέλησε να συνεχίσει την καριέρα της στο Σουηδικό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη επίσημη μεταγραφή Ελληνίδας παίχτριας από ελληνική ομάδα. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, την αγαπάμε και έχουμε την όψιον ανανέωσης για την επόμενη χρονιά μαζί της. Keep in touch λοιπόν Αγγελική και σε αγαπάμε! 

Με τη σειρά της η Βιντσιλαίου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Μάστακα, τον coach Νίκο Δουβίτσα και τον άμεσο συνεργάτη του Μάριο Μιχαήλ, τον Γενικό Αρχηγό Τόλη Μιχαήλ, όπως και τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Ζήκο, αλλά και τη φροντιστή Δανάη Χήτα, που πάντα μεριμνούν ώστε να μη λείψει τίποτα από τις παίκτριες. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΣ για τη στήριξη αφήνοντας την υπόσχεση ότι μια μέρα θα αγωνιστεί μπροστά στη γιαννιώτικη κερκίδα.

Αναλυτικά το post της Αγγελικής Βιντσιλαίου:

Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μάστακα που με βοήθησε στη μεταγραφή μου κι ήταν από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό μας.. Ακόμα αισθανομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριές μου τους coach Νίκο Δουβίτσα και Μάριο Μιχαηλ καθώς και τον αγαπημένο μου κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα και τον αρχηγό τους Τόλη Μιχαήλ με την υπόσχεση ότι μια μέρα θα παίξω μπροστά σε αυτη τη κερκίδα...🏀Τέλος ευχαριστώ τη Δανάη Χήτα, τον Γιάννη Ζήκο για όλο το τρέξιμο και την βοήθεια που μας προσφέρατε καθώς και τον κύριο Papakostas Harris για την αμέριστη στήριξη του..
Once pas always pas 🔵⚪
Next step 🇸🇪 🇸🇪

Φωτογραφία: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου