Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Α1 Γυναικών: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Επιτέλους επιστροφή στη δράση για τις 12 ομάδες της Α1 Γυναικών καθώς η ΕΟΚ, μετά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά η Α1 Γυναικών.

Όπως αποφασίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει την Κυριακή 7 Μαρτίου με το ακριβές πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι ομάδες να αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες. 

Το σύνολο του Νίκου Δουβίτσα προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς από τις αρχές του 2021. Οι Γιαννιώτισσες, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατούσε με τον Covid-19, βρισκόταν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας το απόλυτο με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Μάλιστα ήταν η μοναδική ομάδα της μεγάλης κατηγορίας που δεν είχε γνωρίσει ήττα μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει πως μετά και τη σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για επανεκκίνηση αθλητικών δραστηριοτήτων, το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών θα επανεκκινήσει από τις 7 Μαρτίου. Το ακριβές πρόγραμμα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Φωτογραφία: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου