Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Α.Γ.Ο.Φ.: Καλεί την ΕΣΚΑΒΔΕ να ανακαλέσει την απόφαση της

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγου η διοίκηση του Α.Γ.Ο.Φ. καλεί την ΕΣΚΑΒΔΕ να ανακαλέσει την απόφασή της για μηδενισμό του σωματείου στον αγώνα με τους Μολοσσούς. Πρέπει να τηρούνται τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλες τις ομάδες τονίζει η ομάδα της Φιλιππιάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣ ΔΣ ΕΣΚΑΒΔΕ

Με αφορμή την απόφαση που πήρατε για μηδενισμό του σωματείου μας ΑΓΟΦ για μη συμμετοχή μας στον προγραμματισμένο αγώνα στις 17-10-2020 με το σωματείο Α.Σ Μολοσσών στα Ιωάννινα έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

1. Η ανακοίνωση που έβγαλε η διοίκηση του Νέου Γυμναστηρίου Ιωαννίνων έγραφε  το Σάββατο 17-10-2020, ότι οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 17-18 Οκτωβρίου αναβάλλονται με απόφαση της ΕΣΚΑΒΔΕ. Υπάρχουν φωτογραφίες της παραπάνω ανακοίνωσης που προφανώς δεν βγήκε χωρίς σχετική σας ενημέρωση. Θα είναι κακό για την εικόνα της ένωσης να το διαψεύσετε γιατί θα αναγκαστούμε να καλέσουμε την διοίκηση του γυμναστηρίου να καταθέσει ενόρκως για την σχετική επικοινωνία. Επιπλέον αναβάλατε αγώνα της ΕΣΚΑΒΔΕ που θα γινόταν την Κυριακή στο εν λόγω γυμναστήριο (ομάδες παίδων) χωρίς να υπάρχει απαγόρευση από την πολιτεία. 

2. Στο site της ΕΣΚΑΒΔΕ για τον σχετικό αγώνα Α.Σ ΜΟΛΩΣΣΟΙ-ΑΓΟΦ αναγράφετε μέχρι και την Δευτέρα 19-10-2020 αναβολή του αγώνα, μιας και αυτήν την απόφαση πήρατε. Λόγω του παραπάνω γεγονότος έβγαλε επίσημη διαμαρτυρία το σωματείο των Γ.Σ Μολλοσών ότι κακώς ο αγώνας αναβάλλετε την τελευταία στιγμη. Και εδώ υπάρχουν φωτογραφίες και οι σχετικές δημοσιεύσεις.  

3. Αναβάλλατε τα ματς που θα γίνουν 24-25 Οκτωβρίου με ομάδες των Ιωαννίνων για λόγους διασφάλισης υγείας ενώ ο νομός Ιωαννίνων είναι στην κατηγορία 3 από 15-10-2020. Μάλιστα ανήμερα του αγώνα μας στις 17-10 είχε ανέβει ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας κ Χαρδαλίας στα Ιωάννινα και συζητούσε το ενδεχόμενο επιβολής lock down. Οι μ.ο των κρουσμάτων στο νομό είναι οι ίδιοι και τις δύο εβδομάδες, και ενώ καλώς αναβάλλατε τα ματς του ΣΚ 24-25 εμάς μας επιβάλατε να αγωνιστούμε ενώ σας είχαμε υποβάλλει εγκαίρως αίτημα για αναβολή. Εξηγήστε μας για πιο λόγω έχετε πάρει δύο τελείως αντίθετες αποφάσεις για παρόμοια γεγονότα. Επειδή δεν υπάρχει απόφαση για απαγόρευση από την πολιτεία μέχρι και σήμερα Παρασκευή 23-10, οι αγώνες με ομάδες των Ιωαννίνων έπρεπε να γίνουν κανονικά και αυτή την εβδομάδα.

Με βάση όλα τα παραπάνω σας καλούμε να ανακαλέστε άμεσα την απόφαση σας για μηδενισμό της ομάδας μας ΑΓΟΦ γιατί εκτός του ότι προκαλεί το αίσθημα δικαίου έχετε υποπέσει  στις παραπάνω αντιφάσεις. Θεωρούμε ότι η ΕΣΚΑΒΔΕ πρέπει να τηρεί ίδια μέτρα και σταθμά για όλες τις ομάδες της. Αναμένουμε άμεσα την αποκατάσταση της αδικίας.

Με τιμή

Αλέξανδρος Γκάρτζιος 

Προέδρος ΑΓΟΦ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου