Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΕΣΚΑΒΔΕ: Αναβολή αγώνων των γιαννιώτικων ομάδων


Την αναβολή των παιχνιδιών που ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στα Ιωάννινα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου αποφάσισε η ΕΣΚΑΒΔΕ.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αναβάλλονται ο αγώνας Θρύλος Ιωαννίνων-Νικόπολη αλλά και το Πρωτέας Ηγουμενίτσας-Μολοσσοί για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Όμως δεν είναι μόνο αυτά τα δύο παιχνίδια καθώς δε θα διεξαχθούν ούτε οι αγώνες μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών στα οποία συμμετέχουν γιαννιώτικες ομάδες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΒΔΕ, αναλογιζόμενη την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Ιωαννίνων και βάσει των ανακοινώσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας για την επαναξιολόγησή της το προσεχές Σάββατο 24/10/2020, έχοντας πρωταρχικό μέλημα την διασφάλιση της υγείας των αθλητών, προπονητών, ερασιτεχνικών παραγόντων αλλά και της κοινωνίας γενικότερα στο πλαίσιο προστασίας μετάδοσης του ιού Covid-19, ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ όλους τους αγώνες των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά που συμμετέχουν ομάδες από τα Ιωάννινα για το Σαββατοκύριακο 24-25/10/2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου