Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Βυζαντινός Α.Ο. Άρτας: Ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα ενισχυμένος και με στόχο να πρωταγωνιστήσει

Τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο ο Β.Α.Ο. Άρτας με στόχο να πρωταγωνιστήσει και να κερδίσει την άνοδο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Το Σάββατο ξεκινάει το ανδρικό μας τμήμα, στις 14.00 στο t9 με τον Αίολο Αστακού, με στόχο την άνοδο στην Α κατηγορία.

Μετά τη προβληματική χρονιά πέρυσι και χωρίς να έχουμε τον προπονητή μας στα μισά παιχνίδια η ομάδα μας δε κατάφερε να πραγματοποιήσει μια καλή χρονιά και φέτος ο coach Ασπρούδης θα δουλέψει όπως έκανε πάντα(εκτός από πέρυσι) με παιδιά της Ακαδημίας μας ,και με 3 προσθήκες ανδρών, θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα μαχητικό σύνολο το οποίο θα αποδίδει όμορφο μπάσκετ, με παιδιά που τα έχει τόσα χρόνια στα χέρια του και δουλεύουν καθημερινά μαζί του!

Μεγάλη προσθήκη για την Ομάδα μας η μεταγραφή από την ΑΕ Καναλακιου τού Χρήστου Γείτονα, πού έχει ξανασυνεργαστεί με τονcoach,που παρόλο το μικρό της ηλικίας του είχε προσφέρει τα μέγιστα στη ομάδα του πανηγυρίζοντας δύο συνεχόμενες ανόδους καταφέρνοντας να φτάσει να αγωνιστεί για πρώτη φορά η ομάδα του Καναλακιου στην Γ Εθνική. Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα τής Γ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε επίσης στην ομάδα μας το Σπύρο Σιωλο τον Βαγγελη Καρακώστα και τον Κώστα Σταφυλά και τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και να χαρούν το παιχνίδι μέσα από την Ομάδα μας!!

Καλή χρονιά σε όλες της Ομάδες με Υγεία και χωρίς τραυματισμούς και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να τελειώσουμε τα πρωταθλήματα στο γήπεδο πάντα με ασφάλεια και το καλό όλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου