Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Δουλεύει με αμείωτους ρυθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Κόνιτσα

πηγή φωτογραφίας: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς στην Κόνιτσα και προετοιμάζεται κατάλληλα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου οι απαιτήσεις θα είναι υψηλές.

Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, στην οποία εντάχθηκε σήμερα και η Vanessa Panousis, μένει στις εγκαταστάσεις της μαθητικής εστίας Κόνιτσας και προπονείται στο Κλειστό Γυμναστήριο της ηπειρωτικής κωμόπολης. 

πηγή φωτογραφίας: Νίκος Ζήνας-ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει προγραμματίσει δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου απέναντι στον νταμπλούχο Ολυμπιακό στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα θα λάβει μέρος στο πολύ δυνατό φιλικό τουρνουά Bread Factory που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου με τη συμμετοχή της οικοδέσποινας, Ελευθερίας Μοσχάτου, του Ολυμπιακού αλλά και των Εσπερίδων Καλλιθέας.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη επίσημη υποχρέωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου, το παιχνίδι κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου, στη Λευκάδα απέναντι στη Νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου