Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Γ.Σ. Άρτας "Άνω Πόλη"¨: Ξεκίνησε την προετοιμασία παρουσία των όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων

Την προετοιμασία του για τη σεζόν 2020-2021 που θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ ξεκίνησε ο Γ.Σ. Άρτας "Άνω Πόλη". Στόχος είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά να ανέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν όλες οι καινούργιες προσθήκες. Αρχικά ο Κωνσταντίνος Σιάττης που επέστρεψε από το δανεισμό του στον Αχιλλέα Νεοχωρίου. Ο Ευθυμάκης Τσιτσικάς μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στη Δόξα Άρτας θα βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας. Ακόμα ο Βαγγέλης Χειμώνας θα βοηθήσει τόσο ως παίκτης όσο και ως βοηθός του coach Χριστόφορου Περλέγκα. Ένας ακόμα παίκτης με χρόνια παρουσίας στη Δόξα Άρτας, ο Άρης Γκανιάτσας, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Γ.Σ. Άρτας "Άνω Πόλη" τη φετινή σεζόν, όπως και ο Βαγγέλης Θανάσης που επιστρέφει στα παρκέ. Τελευταίος αλλά σε καμία περίπτωση έσχατος είναι ο Βαγγέλης Ζαβερδινός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα του Α.Γ.Ο.Φ. στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η ομάδα καλωσόρισε τους νέους παίκτες και επίσης ευχαρίστησε τον Ζήνωνα Δημητρίου για την προσφορά του, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ στην περσινή σεζόν και του ευχήθηκε τα καλύτερα στο νέο του ξεκίνημα με τη Δόξα Άρτας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.  

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο πρωτάθλημα είναι αυτό κόντρα στην Αμφιλοχία.

Ο Ζήνων Δημητρίου με τη φανέλα του Γ.Σ. Άρτας "Άνω Πόλη"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου