Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το "Ζωγράφειο" Σχολείο

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και των Ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Ζωγράφειο Σχολείο - Ζωγράφειο - Zografeio. Το ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας μας στηρίζεται στους άξονες εκπαίδευσης του σχολείου που είναι: 

👉 Να διαμορφώσουμε τους κοσμοπολίτες του αύριο

👉 Οι μαθητές να αξιοποιούν πολιτισμικά στοιχεία άλλων πολιτισμών διαμορφώνοντας το προφίλ που αρμόζει στον σύγχρονο άνθρωπο

👉 Με την ανθρωπιστική παιδεία, την αισθητική, περιβαλλοντική και αθλητική αγωγή να διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα που μπορεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών

👉 Τα παιδιά μας, ακολουθώντας την ακαδημαϊκή πορεία που επιθυμούν, να  έχουν μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι πρώτες αθλήτριές μας, Μαίρη Χουλη και Αγγελίνα Χρηστάκη συμμετέχουν στο πρόγραμμα Full υποτροφιών του Ζωγράφειου σχολείου σε συνεργασία με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχόμαστε και σε αλλά παιδιά να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα από τη συγκεκριμένη συνεργασία και σύντομα να τα δούμε σε πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού με συνδυαστικά αθλητικά προγράμματα υποτροφιών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ | ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ 

ℹ️ τηλ.: 2651 310 311  edu@zografeio.gr | https://www.zografeio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου