Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Δόξα Πύρρου Άρτας: Ξεκινάει το βασικό στάδιο προετοιμασίας


Η ώρα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Δόξας Πύρρου Άρτας έχει φτάσει μιας και η ομάδα ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 24 Αυγούστου τη φετινή της "περιπέτεια" στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 19:00 , στα ανοικτά γήπεδα του Κλειστού Γυμναστηρίου (Στρατόπεδο Παπακώστα) , η ομάδα μας ξεκινά ξανά το όμορφο ταξίδι στα γήπεδα του μπάσκετ της Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. 

Η περσινή ομάδα – εμπλουτισμένη με 4 παίκτες (αξιόλογοι χαρακτήρες κατά πρώτον και πολύ καλοί αθλητές) – ξεκινά τη Δευτέρα την προετοιμασία της, με στόχο να παίξει όμορφο και ανταγωνιστικό μπάσκετ, συνεχίζοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ, τιμώντας την ιστορία της, αφού προέρχεται από την συγχώνευση των παλαιότερων σωματείων της πόλης μας- ΑΣ ΠΥΡΡΟΣ( έτος ίδρυσης: 1956) και ΑΟ ΔΟΞΑ( έτος ίδρυσης: 1981).

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ(αλφαβητικά):

Αναγνώστου Βαγγέλης PG/SG

Βασιλείου Δημήτρης PG/SG

Βάσιος Χρήστος SF-PF

Γεωργάκης Δημήτρης SF-PF

Γεωργίου Πάνος  PF-C

Γυφτοκώστας Δημήτρης  PG/SG

Δημητρίου Ζήνων SF

Δήμος Μάριος SF

Κωστούλας Αρίστος PG/SG

Κωστούλας Χρήστος PG/SG

Κώτσης Στέφανος SF

Μάνθας Κώστας PF-C

Μουκάι Δανιήλ SG

Περλέγκας Κωνσταντίνος SF

Πετρέκας Σεραφείμ PG

Πρίφτι Ντανίελ SG/SF

Χρύσης Πάρις PG/SG

Ξυλογιάννης Χρήστος PF-C

Επίσης……

Έφορος: Γιώργος Σακκάς (συνεχίζει)

Προπονητής: Ηλίας Κιφοκέρης (συνεχίζει)

Να τονίσουμε ότι την παρέα αυτή ενδυναμώνουν δύο παίκτες από την ακαδημία της ομάδας μετά από εισήγηση του coach (Καλωσήρθατε! Ντανιέλ και Μάριε), καθώς και δύο αθλητές που έπαιζαν σε άλλες ομάδες της πόλης μας και φέτος μας έκαναν την τιμή να επιλέξουν την Α.Ε. ΔΟΞΑΣ – ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ 2001 για να παίξουν μπάσκετ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ( 1.90 – 29 ετών SF/PF)

















Ο Δημήτρης ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα από τον Αχιλλέα Νεοχωρίου το 2002 κι από τότε κουβαλάει πολλά χιλιόμετρα παίζοντας σε ομάδες της Α’ και Β’ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΗΝΩΝ ( 1,90 – 29 ετών SF)






































Ο Ζήνων επιστρέφει στην ομάδα του μετά από μπασκετικά ταξίδια μέχρι και την Αναγέννηση Σάμου. Πέρυσι έπαιξε στην ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ στη Β’ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. βοηθώντας την ομάδα του με ατελείωτο τρέξιμο και σκοράρισμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου