Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Θρύλος Ιωαννίνων: Μπασκετική αγάπη... διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν έδωσε στο φως τη δημοσιότητας ο Θρύλος Ιωαννίνων, εισιτήρια τα οποία πρακτικά είναι ένα είδος οικονομικής ενίσχυσης για το σύλλογο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Η μπασκετική χρονιά που έρχεται είναι πολύ ιδιαίτερη. Για αυτό και τα φετινά “εισιτήρια διαρκείας” του Θρύλου Ιωαννίνων μπαίνουν σε εισαγωγικά. Ελπίζουμε πολύ σύντομα να περάσει αυτή η πανδημία και να επιστρέψουμε όλοι στις συνήθειές μας και οι θεατές στα γήπεδα. Ακόμη, όμως, και αν αργήσει αυτή η επιστροφή, οφείλουμε να διαμορφώσουμε όλοι ως κοινωνία μια νέα κανονικότητα. 

Σε αυτή τη νέα κανονικότητα, τα εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά λαμβάνουν περισσότερο την χροιά μιας οικονομικής ενίσχυσης προς το Σύλλογο. Γιατί, όμως, να ενισχύσετε τον Θρύλο Ιωαννίνων και την Ntougias Basketball Academy; 

Ιδού 5 λόγοι… 

> Γιατί δίνουμε έμφαση στα παιδιά. Στην σωστή εκμάθηση του υπέροχου αυτού αθλήματος, την διαπαιδαγώγηση, την κοινωνικοποίηση και την αγάπη στον αθλητισμό, χωρίς να βάζουμε σε πρώτη προτεραιότητα τον στυγνό πρωταθλητισμό. 

> Γιατί προχωράμε στην αξιοποίηση όλων των ταλέντων μας και στην προώθησή τους στην πρώτη ομάδα, ώστε τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες. 

> Γιατί δίνουμε την ευκαιρία σε όλους να έρθουν σε επαφή με την ...Μέκκα του μπάσκετ, το ΝΒΑ και το NCAA, μέσω της διεξαγωγής του εξειδικευμένου Ntougias Basketball Camp, στο οποίο συμμετέχουν προπονητές από το ΝΒΑ και το κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α. 

> Γιατί εργαζόμαστε ώστε να δημιουργήσουμε, όχι μόνο πρωταθλητές, αλλά αθλητές και σωστούς χαρακτήρες.

> Γιατί είμαστε μια οικογένεια που αγαπά το μπάσκετ! 

Όσοι μας γνωρίζετε αυτά τα 10 χρόνια έχετε ενστερνιστεί τις αξίες και τον τρόπο που δουλεύουμε. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη. Μια μεγάλη παρέα, σε μια υπέροχη πόλη. 

Όσοι δεν μας γνωρίζετε ακόμη, μπορείτε να μας γνωρίσετε! 

Τα φετινά “εισιτήρια διαρκείας” αποτελούν μια κάρτα εισόδου στον μπασκετικό κόσμο της Ntougias Basketball Academy. 

Η οικονομική συνεισφορά είναι στα 20€ για όλη τη χρονιά και οι κάτοχοί τους θα έχουν την ευκαιρία  να απολαύσουν μια σειρά από προνόμια εντός και εκτός γηπέδου, τα οποί θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου