Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Το Καναλάκι γιορτάζει!


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στο Καναλάκι μετά την άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Οι κόποι της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου αλλά και των παικτών δικαιώθηκαν και με το παραπάνω και η ομάδα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στις Εθνικές Κατηγορίες,

Αναλυτικά ο απολογισμός του Καναλακίου:

Είναι και επίσημο πλέον ,μετά τη χθεσινή νίκη , ότι η ομάδα μας από την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην Γ´ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία .
Έπειτα από μια δύσκολη ,περίεργη και πρωτόγνωρη αλλά συνάμα φανταστική αγωνιστική χρονιά η Α.Ε.ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της και να βρεθεί για πρώτη φορά από το 1983 στη Γ´ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.
Μια σεζόν η οποία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς ,καθώς βρήκε την ομάδα μας για πρώτη φορά στο καινούργιο της σπίτι , το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καναλακίου.
Ήταν το έναυσμα για όλους εμάς ώστε πλέον τα όνειρα να πάψουν να υπάρχουν μόνο ως όνειρα αλλά να γίνουν πραγματικότητα καθώς πλέον οι εγκαταστάσεις της ομάδας επιτρέπουν το παραπάνω βήμα .
Έτσι και έγινε λοιπόν χωρίς πυροτεχνήματα και κινήσεις ενθουσιασμού αλλά με σκυμμένο το κεφάλι και προσήλωση στον στόχο μας ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι , ένα ταξίδι το οποίο έμελλε να είναι δύσκολο , αμφίβολο , με χαρές , συγκινήσεις αλλά εν τελει άκρως επιτυχημένο και να κάνει όλους εμάς αλλά ελπίζουμε και εσάς χαρούμενους και περήφανους.

Εμείς σαν διοίκηση,παίκτες και προπονητές θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους φιλάθλους του Καναλακίου (και όχι μόνο) που για ακόμα μια χρονιά ήσασταν δίπλα μας σε όλο αυτό το ταξίδι , αλλά και όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα .

Σήμερα το Καναλάκι γιορτάζει !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου