Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Σπάρτακος: Πρόσθεσε ποιότητα και εμπειρία με Γρηγόρη Ζαμπέτη


Μία σπουδαία προσθήκη ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στις Εθνικές Κατηγορίες πραγματοποίησε ο Σπάρτακος ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γρήγορη Ζαμπέτη.

Ο Ζαμπέτης είναι γνωστός στο γιαννιώτικο κοινό καθώς έχει φορέσει για δύο σεζόν τη φανέλα του ΑΓΣ Ιωαννίνων (2017-2019) και για μία του IBC (2019-2020). Πλέον ετοιμάζεται να αγωνιστεί με τα χρώματα τρίτης διαφορετικής ομάδας στην πόλη ενισχύοντας σημαντικά με την εμπειρία και την ποιότητά του την περιφέρεια του Σπάρτακου. 

Πέρυσι με το IBC αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Β΄. Έπαιξε και στα 17 παιχνίδια της ομάδας του έχοντας 6.3 πόντους με 15 εύστοχα τρίποντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΟ, ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Ζαμπέτη. Γεννήθηκε το 1990 και έχει υψος 1.85.
Παίζει στις θέσεις 1 και 2 και έχει σημαντική εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί στην Α2 Εθνική με τον Πανερυθραϊκό και στην Γ΄ Εθνική με Σπαρτιατικό, Χαρίλαο Τρικούπη, Πρωτέα Γρεβενών και Αιγάλεω.Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στους συμπολίτες ΑΓΣΙ και IBC. Γρηγόρη καλώς ήρθες, να έχεις μια επιτυχημένη χρονιά! ✌🏀Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου