Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα: Αποχώρησε οριστικά και αμετάκλητα η πρώην Διοικούσα Επιτροπή


Παρά την ύστατη προσπάθεια του Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κώστα Σιαράβα, προκειμένου η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα να κατέβει στην Α2 με την Διοικούσα Επιτροπή που την ανέβασε μέχρι και αυτή την κατηγορία, δεν υπήρξε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, με την πρώην πλέον Διοικούσα Επιτροπή να εμμένει στην απόφαση τους για αποχώρηση από το σύλλογο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής:

Τις τελευταίες μέρες ενεργοποιήθηκαν φορείς της πόλης και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Σιαράβας κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2.

Αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό και ως εκ τούτου η πρώην Διοικούσα Επιτροπή (Ιωάννης Μάντζιος, Χρήστος Γεωργίου, Ευάγγελος Παπαγγέλης και Γιάννης Κουτσολιόντος) καθώς και ο χορηγός μας, η οικογένεια Σεπετά, εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ Γιάννινα οριστικά και αμετάκλητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Καχριμάνη όσο και τον κ. Σιαράβα για τις σοβαρές και άοκνες προσπάθειες που έκαναν για την εξεύρεση μιας αμοιβαίας αποδεκτά λύσης που θα εξασφάλιζε την συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2.

Για την πρ. Διοικούσα Επιτροπή
Ιωάννης Μάντζιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου