Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Καναλάκι-Π.Α.Σ. Ναυπάκτου 77-55: Δια περιπάτου πήρε κεφάλι στη σειρά


Παρά την πολύμηνη διακοπή των πρωταθλημάτων το Καναλάκι δεν έδειξε να πτοείται καθόλου και μόλις βρήκε ρυθμό κατάφερε να επικρατήσει εύκολα του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου με 77-55, κάνοντας παράλληλα το πρώτο από τα δύο απαιτούμενα βήματα για την πρόκριση στους τελικούς. Την αδιαμφισβήτητη κλάση του επιβεβαίωσε ο Σπύρος Μπαρτζώκας έχοντας 24 πόντους, με τον Αποστόλη Δάσκαλο να ακολουθεί με 13, τον Σπύρο Πάνου να προσθέτει 11 και τον Κώστα Κρικώνη 10. Πολύ καλός οργανωτικά παρέχοντας ασφάλεια ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Κασκάνης που είχε και 9 πόντους. Ο Βαφειάδης ήταν αυτός που διασώθηκε για τους φιλοξενούμενους έχοντας 20.

Όπως συνέβη και στο παιχνίδι του Λέοντα Μεσολογγίου με τον Σπάρτακο, έτσι και εδώ, οι δύο ομάδες, όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, χρειάστηκαν κάποιο χρόνο προκειμένου να βρουν τα πατήματά τους στο παρκέ. Το Καναλάκι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί εξ΄ αρχής την υπεροχή του κοντά στο καλάθι και με τον Μπαρτζώκα να είναι σημείο αναφοράς προηγήθηκε με 14-9 στο 10΄.

Οι παίκτες του Λευτέρη Τζομάκα έχοντας σε πρώτο πλάνο την άμυνα κατάφεραν να ελέγξουν απόλυτα το ρυθμό του παιχνιδιού και με τους δύο ψηλούς, Πάνου και Μπαρτζώκα, να κάνουν τη διαφορά, ξέφυγαν με προβάδισμα 15 πόντων στο ημίχρονο (32-17 στο 20΄).

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το παιχνίδι με τους Πρεβεζιάνους να κυριαρχούν και να μην αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στη Ναύπακτο η οποία δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα ψηλά κορμιά του Καναλακίου. Το σκορ στο 30΄ ήταν 52-32.

Με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και στο +32 το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί με τους δύο προπονητές να βάζουν και τους μικρούς που είχαν στις αποστολές τους προκειμένου να πάρουν πολύτιμα λεπτά συμμετοχής. Τελικό σκορ 77-55 με το Καναλάκι να παίρνει το πρώτο παιχνίδι και να χρειάζεται μία ακόμα για να περάσει στους τελικούς. Η σειρά μεταφέρεται στη Ναύπακτο το επόμενο Σάββατο. 

Τα δεκάλεπτα: 14-9, 32-17, 52-30, 77-55

Διαιτητές: Ζέρβας-Γαληνάς

Καναλάκι (Τζομάκας): Νιφόρος, Κρικώνης 10, Τάτσης 3, Κασκάνης 9(2), Σταύρος 4, Γείτονας 2, Μπαρτζώκας 24, Ιωάννου 1, Δάσκαλος 13(2), Πάνου 11

Π.Α.Σ. Ναυπάκτου (Σταθάτος): Οκούντας 3(1), Βαφειάδης 20(3), Αλεξανδρής 3(1), Μίχος 9, Ασημακόπουλος 2, Σταμάτης, Ζησιμόπουλος 3(1), Σταθάτος 4, Βαρελάς, Δούρος 10, Νακόπουλος 1, Κατσικάς 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το κανάλι του Καναλακίου στο YouTube



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου