Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Επιτροπή Διοίκησης Π.Ε.Α.Κ.Ι: Ευχαρίστησε την πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. για την παραχώρηση των νέων μπασκετών


Η άριστη συνεργασία μεταξύ των Διοικήσεων του ΠΕΑΚΙ και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είχε ως αποτέλεσμα να σταλθούν από την πρόεδρο του Σ.Ε.Φ., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μπασκέτες αλλά και καθίσματα στο Κλειστό της Λιμνοπούλας, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελή Κολόκα, να ευχαριστεί προσωπικά την ομόλογό του για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων ευχαριστεί δημόσια τη Διοίκηση και προσωπικά την πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, για την παραχώρηση υδραυλικών μπασκετών και καθισμάτων τα οποία θα τοποθετηθούν άμεσα στις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη συνολικότερη αναβάθμισή τους.

«Από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας η συνεργασία μεταξύ των διοικήσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι πολυεπίπεδη με στόχο, μεταξύ άλλων, την αξιοποίηση όλου του διαθέσιμου εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας με σεβασμό στα χρήματα που δαπανήθηκαν από τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες. Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η παραχώρηση του εξοπλισμού από το ΣΕΦ με τον οποίο οι εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας αναβαθμίζονται αισθητά και είναι πλέον έτοιμες να υποδεχτούν διοργανώσεις και ομάδες του υψηλότερου επιπέδου. Ευχαριστώ προσωπικά, εκ μέρους της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, την πρόεδρο του ΣΕΦ για την συνεργασία», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.

Πηγή φωτογραφίας: peaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου