Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Οι δύο καλύτερες πεντάδες, όπως εσείς τις αναδείξατε


Μετά από ψηφοφορία που διήρκεσε κάτι παραπάνω από δύο εικοσιτετράωρα οι αναγνώστες του Epirusbasket.gr είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν τις δύο καλύτερες πεντάδες του Βορείου ομίλου της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις ψήφους των παικτών και πως διαμορφώσατε τις  δύο πεντάδες.

Πιο δημοφιλής παίκτης αναδείχθηκε ο Κώστας Ίσσαρης, του Κερκυραϊκού, συγκεντρώνοντας 1553 ψήφους. Ο Γιώργος Ντρίτσος, του Θρύλου Ιωαννίνων, είναι ο έτερος guard με 672, με τους δυο τους να συνθέτουν το backourt της πρώτης πεντάδας.Ο forward με τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Δανιήλ Μουκάι, της Δόξας Άρτας, με 532, με τον Στέφανο Νεδέλκο, του Ιονίου, να τον ακολουθεί με 444. Ο center του Καναλακίου, Σπύρος Πάνου, "ανταμείφθηκε" για την εξαιρετική του χρονιά από τους αναγνώστες με τους 678 ψήφους που συγκέντρωσε.

Έτσι η 1η πεντάδα διαμορφώθηκε ως εξής:

Point Guard: Γιώργος Ντρίτσος (Θρύλος Ιωαννίνων-672 ψήφοι)

Shooting Guard: Κώστας Ίσσαρης (Κερκυραϊκός-1553 ψήφοι)

Small Forward: Δανιήλ Μουκάι (Δόξα Άρτας-532 ψήφοι)

Power Forward: Στέφανος Νεδέλκος (Ιόνιος-444 ψήφοι)

Center: Σπύρος Πάνου (Καναλάκι-678 ψήφοι)

Στη δεύτερη πεντάδα και συγκεκριμένα στους guards, δεσπόζει ο Γιάννης Ροντογιάννης, του Α.Γ.Ο.Φ., με 382 ψήφους. Μεγάλη "μάχη" έγινε ανάμεσα στον Παναγιώτη Δήμο, του Σπάρτακου, και τον Στάθη Περούλη, του Ιονίου, με τον νεαρό "άσσο" των Γιαννιωτών να κερδίζει στο νήμα με διαφορά 7 ψήφων (275 έναντι 268). Στους forwards θέση στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα έκλεισαν οι Βασίλης Χρήστου, του ΑΓΣ Ιωαννίνων (U 20), με 185 ψήφους και Αποστόλης Δάσκαλος, του Καναλακίου, με 180. Τέλος, τη θέση του center "καπάρωσε" ο Σπύρος Μάλλιος, του Α.Γ.Ο.Φ., με 554 ψήφους.

Αναλυτικά η 2η πεντάδα:

Point Guard: Παναγιώτης Δήμος (Σπάρτακος-275 ψήφοι)

Shooting Guard: Γιάννης Ροντογιάννης (Α.Γ.Ο.Φ.-382 ψήφοι)

Small Forward: Βασίλης Χρήστου (ΑΓΣ Ιωαννίνων U 20-185 ψήφοι)

Power Forward: Αποστόλης Δάσκαλος (Καναλάκι-180 ψήφοι)

Center: Σπύρος Μάλλιος (Α.Γ.Ο.Φ.-554 ψήφοι)


Αναλυτικά οι ψήφοι των guards

Αναλυτικά οι ψήφοι των forwards


Αναλυτικά οι ψήφοι των centers

Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου