Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Άκτιου Απόλλωνα


Με τα πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί μετά και την απόφαση της ΕΣΚΑΒΔΕ για οριστική διακοπή, ο Άκτιος Απόλλων με μία μακροσκελή ανακοίνωση έκανε ένα μίνι απολογισμό της σεζόν ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Έπειτα από την απόφαση 2345/2020 της ΕΣΚΑΒΔΕ και την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων,  ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για την αγ. περίοδο 2019-2020.

Μας στεναχωρεί ιδιαιτέρως η κατάσταση που βιώνει η παγκόσμια κοινωνία αλλά και στην περίπτωση μας , η αναγκαστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ωστόσο συμφωνούμε με την απόφαση της ένωσης μας καθώς η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό και έχει πάντοτε προτεραιότητα.

Παρά το γεγονός πως η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε με αυτό τον τρόπο, οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε μια αξιολόγηση της καθώς και να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν το σύλλογό μας.

Στα αγωνιστικά , η ομάδα ανδρών μας κατάφερε πριν την αναγκαστική διακοπή των πρωταθλημάτων, να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Νότιο όμιλο της Β΄κατηγορίας ΕΣΚΑΒΔΕ και να κερδίσει τη συμμετοχή της στη διαδικασία των playoff ανόδου με πλεονέκτημα και μάλιστα για 2η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Αρχικά λοιπόν, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας ανδρών για τις προσπάθειές τους που είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία του σωματείου μας στα πρωταθλήματα ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Στο φετινό μας ταξίδι είχαμε αρκετούς υποστηρικτές και φίλους που βοήθησαν ώστε ο Σύλλογος μας να έχει ομαλή λειτουργία και να πραγματοποιήσει επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.

Αρχικά το σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει  τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις για να υποστηρίξουν τους προπονητές και τους αθλητές μας .


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, επέλεξαν να στηρίξουν το Σύλλογό μας και να είναι συνοδοιπόροι μας στο φετινό μας ταξίδι ενώ η βοήθεια τους είναι αναγκαία και σημαντική για εμάς ώστε να μπορέσουμε να καλλιεργήσουμε το άθλημα που αγαπάμε.

⇒ Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Μιχάλη, τη Μυρσίνη και το cafe-bar Barrio στην παραλία της Πρέβεζας για την μεγάλη προσφορά προς το Σύλλογό μας και την πολύ σημαντική βοήθεια στη λειτουργία του σωματείου . Η ομάδα ανδρών είχε την τιμή να έχει το λογότυπο του Barrio στις εμφανίσεις προθέρμανσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου και να λάβει πολλά κολακευτικά σχόλια. 

⇒ Ευχαριστούμε θερμά το Diem Espresso Bar στην παραλία της Πρέβεζας για την συνεχή βοήθεια και την διαχρονική υποστήριξη του σωματείου μας. Το λογότυπο της επιχείρησης εμφανίζεται στα φούτερ προθέρμανσης των αθλητών μας.


⇒ Ευχαριστήσουμε  την επιχείρηση “Γεύση & Άρωμα” των αδερφών Καρασαβόγλου, για την βοήθεια προς το σύλλογό μας .Το“Γεύση & Άρωμα” κοσμεί την νέα εναλλακτική αγωνιστική εμφάνιση (city edition) της ομάδας μας.


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα 

⇒ Το art cafe «Μποτίλια στο Πέλαγο»    καθώς είναι από τους πρώτους υποστηρικτές της ομάδας μας από την ημέρα που επανεμφανίστηκε στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ , εδώ και 4 αγωνιστικές περιόδους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα που συνεχίζει και εμπιστεύεται το σωματείο μας.

⇒ Τον κ. Στάθη Σκλαβενίτη και την επιχείρηση ΟΠΤΙΚΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Πρέβεζα

⇒ Τον Αχιλλέα Τέφα, τον Βασίλη Τέφα και την επιχείρησή τους Συρράκο – Οικογένεια Τέφα  για την υποστήριξη των προσπαθειών μας την φετινή αγωνιστική χρονιά . 

⇒ Το ξενοδοχείο SOFITA HOTEL στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας

⇒ Τον κ. Κώστα Τσεκούρα και την ACS Πρέβεζας 

⇒ Τον κ. Αποστόλη Μουκάνο και το ΚΟΥΡΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

⇒ Την εταιρία ΚΟΡΠΗ – ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ 

για την πολύτιμη βοήθεια τους και την στήριξη προς το σωματείο μας στην προσπάθεια για διάκριση στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ 2019-20.

⇒ Ευχαριστούμε τον κ. Άρη Βαρζέλη και την επιχείρηση Royal Freshness στο κέντρο της πόλης, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην λειτουργία του σωματείου μας, στην επιμέλεια του αγωνιστικού μας ρουχισμού και στην προετοιμασία των εντός/εκτός έδρας αναμετρήσεων μας.

⇒ Ευχαριστούμε τον κ. Φώτη Ζέρβα και την εταιρία La Stampa για την άψογη και φιλική συνεργασία μας και την άμεση ανταπόκριση στην επιμέλεια του ρουχισμού της ομάδας μας και αυτή τη χρονιά. Η La Stampa επιμελήθηκε τις εμφανίσεις προθέρμανσης (warm-up) των παικτών μας.

⇒ Σύσσωμη η μπασκετική οικογένεια του Άκτιου Απόλλων Πρέβεζας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την ιατρική ομάδα του Συλλόγου μας.

Αρχικά τον γιατρό μας ορθοπεδικό κ. Βασίλη Νταλαγιάννη για την συνεχή βοήθεια του στην ορθή διάγνωση και φροντίδα των αθλητών μας.

Ειδική αναφορά τους Στάθη Νέλλη, Αναστάσιο Νέλλη και το κέντρο φυσιοθεραπείας Nellis Physiotherapy , για την συνεχή τους παρουσία σε όλους τους αγώνες της ομάδας ανδρών μας , την διαχρονική προσφορά προς το σωματείο μας και τους αθλητές μας, την συνεχή βοήθειά τους στην αποκατάσταση των τραυματισμών των αθλητών μας.


⇒ Το Διοικητικό μας Συμβούλιο επιθυμεί να ευχαριστήσει την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ  και την επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΒΔΕ  για την πολύ καλή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση σε όλα τα αιτήματα του Συλλόγου μας.


Ολοκληρώνοντας , ο Σύλλογός μας ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συνεργάτες μας επικοινωνίας (media partners) για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους στην προβολή και κάλυψη των αγώνων και εκδηλώσεων της ομάδας μας. Ευχαριστούμε 
⇒ τους Παναγιώτη Τσόγκα, Δημήτρη Πάτση και την δημοσιογραφική ομάδα του atpreveza.gr
⇒ τον Βασίλη Κούρκουλα, την Αλεξάνδρα Ζιώγα και την δημοσιογραφική ομάδα του gosports.gr
⇒ τους Μιχάλη Μίχο, Χάρη Τσάντη και την δημοσιογραφική ομάδα του prisma91.6 και του Prevezatoday.gr
⇒ τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 
⇒ την εφημερίδα ΤΟΠΙΚΗ ΦΩΝΗ και την ιστοσελίδα ειδήσεων topikifoni.gr
⇒ τον Μιχάλη Σταμουλάκη και την δημοσιογραφική ομάδα του basket247.gr.
⇒ το ενημερωτικό μπασκετικό portal epirusbasket.gr
για την συνεργασία και υποστήριξη την φετινή αγωνιστική χρονιά.
Με εκτίμηση προς όλους,
Το διοικητικό συμβούλιο του Άκτιου Απόλλων Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου