Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΕΣΚΑΒΔΕ: Οριστική διακοπή στα πρωταθλήματα, αναμονή για τη διαδικασία ανάδειξης πρωταθλητή


Την απόφαση να διακόψει οριστικά όλα τα πρωταθλήματά της ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο λόγος, όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, είναι η πανδημία του κορονοϊού που έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό και τον αθλητισμό.

Η μοναδική εκκρεμότητα είναι η ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, με την διοργανώτρια αρχή να αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο διεξαγωγής παιχνιδιών προκειμένου να αποφασιστεί ποια ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια και θα πάρει παράλληλα το εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ:

Το Δ.Σ της ΕΣΚΑΒΔΕ, μετά από τις συστάσεις και τις οδηγίες της Αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, και την απόφαση της Ε.Ο.Κ για λήξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του Covid19, έλαβε την απόφαση της οριστικής διακοπής όλων των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, πλην της διαδικασίας ανάδειξης Πρωταθλητή στην Α’ Κατηγορία Ανδρών της Ένωσής μας.

Το Δ.Σ της ΕΣΚΑΒΔΕ, θα εκτιμήσει εκ νέου την κατάσταση στο άμεσο μέλλον και ακολουθώντας τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής στο επόμενο διάστημα, θα αποφασίσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 (όμιλοι κατηγοριών, αναδιαρθρώσεις κ.λ.π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου