Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Μάκης Καλογεράτος, ο "μπόμπερ" του ΑΓΣ Ιωαννίνων (pics, vid)


Μπορεί η σεζόν που διανύει ο ΑΓΣ Ιωαννίνων να μην είναι και η καλύτερη δυνατή καθώς η γιαννιώτικη ομάδα ψάχνει να βρει τη σταθερότητα και τη συνέπεια, όμως παρόλα αυτά υπάρχει ένας παίκτης μεταξύ άλλων που διανύει εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος και που βοηθάει πολύ την ομάδα του με την ικανότητα που έχει να βάζει τη μπάλα στο καλάθι. Αυτός είναι ο shooting guard της ομάδας του Σοφοκλή Τσουκανέλη, Μάκης Καλογεράτος.

Ο Καλογεράτος αποκτήθηκε το καλοκαίρι έχοντας πολλές περγαμηνές και παραστάσεις τόσο από τη Γ΄ όσο και από τη Β΄ Εθνική. Πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Μακεδονικού στην Β΄ Εθνική συνεπώς οι απαιτήσεις των ανθρώπων της ομάδας ήταν, όπως είναι φυσιολογικό, υψηλές. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο καλύτερος κατά τεκμήριο σουτέρ του ΑΓΣ Ιωαννίνων σημείωσε κατά Μ.Ο. 12,3 πόντους με 28 εύστοχα τρίποντα (σε 12 παιχνίδια). Το ρεκόρ της ομάδας του ήταν 5 νίκες και 7 ήττες.


Από την έναρξη του δευτέρου γύρου και μετά ο Καλογεράτος είναι πολύ αποτελεσματικός εκτοξεύοντας τα νούμερά του. Στα 5 παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του μέχρι και την αναστολή των πρωταθλημάτων ο guard των Γιαννιωτών είχε 18,0 πόντους κατά Μ.Ο. με 17 εύστοχα τρίποντα, νούμερα που αναμφίβολα εντυπωσιάζουν και κάνουν τους ανθρώπους του ΑΓΣ Ιωαννίνων να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.  

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι ο δεύτερος σε εύστοχα τρίποντα στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με 45, πίσω μόνο από τον Θοδωρή Πανάρα του Αιόλου Τρικάλων που έχει 55.


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου