Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΕΟΚ: Αποφάσισε την αναστολή των Εθνικών Πρωταθλημάτων


Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφασίστηκε η αναστολή όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων λόγω του σοβαρού θέματος που έχει προκύψει με τον κορονοϊό σε συνδυασμό με τις συνεχώς αυξανόμενες αποφάσεις των τοπικών φορέων για κλείσιμο των Εθνικών και Δημοτικών Γυμναστηρίων. 

Έτσι μετά από τη συγκεκριμένη απόφαση γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα παιχνίδια των 4 γιαννιώτικων ομάδων που συμμετέχουν στις Εθνικές Κατηγορίες (ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, IBC, ΑΓΣ Ιωαννίνων) δε θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα παιχνίδια της ΕΣΚΑΒΔΕ, με τα πρωταθλήματα που τελούν υπό την αιγίδα της να αναστέλλονται και αυτά.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.:

Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με  τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας. 

Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου