Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Ο έλεγχος των "Ξενιτεμένων" Γιαννιωτών


Με τον Λευτέρη Μαντζούκα να μην αγωνίζεται λόγω της αναβολής του αγώνα Προμηθέας Πατρών-Ρέθυμνο ελέω κορονοϊού, αλλά όλους τους υπόλοιπους Γιαννιώτες να πατούν κανονικά παρκέ, ολοκληρώθηκε ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση.

Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός Β΄, Α2 Ανδρών)

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών επικρατώντας με 98-68. Για 15:33 βρέθηκε στο παρκέ ο Ανδρέας Τσουμάνης έχοντας 2 πόντους (1/2 δίποντα), 1 ριμπ., 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική, Νότιος όμιλος)

Απόσταση τριών βαθμών απέκτησε ο Πανερυθραϊκός από την 3η θέση, παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά τη νίκη του με 91-72 επί του Κ.Α.Ο. Μελισσιών. Η ομάδα του Χουχουλή είναι σταθερή και ήδη αρχίζει να κάνει τα σχέδια της για νέα σεζόν που θα την βρει στην Α2 όπως όλα δείχνουν. Στο παιχνίδι με τα Μελίσσια ο Άλκης Παππάς δε σημείωσε κάποιον πόντο, όμως έκανε χαρούμενους του συμπαίκτες του μοιράζοντας 6 ασίστ.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική, Νότιος όμιλος)

Σε καλό φεγγάρι και ιδιαίτερα φορμαρισμένοι είναι οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων το τελευταίο διάστημα έχοντας καταφέρει να ανέβουν στην 6η θέση. Την περασμένη Κυριακή επικράτησαν με 80-61 στο τοπικό ντέρμπι με τη Χ.Α.Ν.Θ. με τον Δημήτρη Γεωργίου να έχει 4 πόντους.  

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου, Γ΄ Εθνική, 1ος όμιλος)

"Περίπατο" έκανε την Κυριακή ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου του Γιάννη Αναγνωστάκη απέναντι στην Ακρατά κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 98-59. 6 πόντους σημείωσε ο Αναγνωστάκης, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-4, ίδιο δηλαδή με τις δύο ομάδες που είναι από πάνω του, το Παλαιό Φάληρο και τον Ηλυσιακό.

Βύρωνας Βάτσιος (Ένωση Ιλίου, Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος)

Την ήττα με σκορ 88-80 γνώρισε η Ένωση Ιλίου του Βύρωνα Βάτσιου από την ΦΕΑ, με τον νεαρό Γιαννιώτη αθλητή να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι.

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ., Γ΄ Εθνική, 4ος όμιλος)

Εύκολα έφτασε στη 12η νίκη της χρονιάς η Μ.Ε.Ν.Τ. με 97-64 επί της Ασπίδας Ξάνθης, με τον Βασίλη Μπέλλο να αγωνίζεται κανονικά στο παιχνίδι χωρίς να σημειώσει κάποιο πόντο.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική, 4ος όμιλος)

Την ήττα με 70-64 γνώρισε στην Ξάνθη από τον Λεύκιππο ο Απόλλων Καλαμαριάς. 2 πόντους πέτυχε ο Τσίγκας για τους Θεσσαλονικείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου