Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Ηγέτης Παππάς ανέβασε στην κορυφή τον Πανερυθραϊκό


Μόλις 3 από τους 8 Γιαννιώτες που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους βρέθηκαν σε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο λόγος φυσικά για τους Άλκη Παππά και Δημήτρη Γεωργίου που αγωνίστηκαν κανονικά με Πανερυθραϊκό και Μαχητές Πειραματικού Πεύκων αντίστοιχα, αλλά και τον Βύρωνα Βάτσιο που αγωνίζεται στην Ένωση Ιλίου και είχε εξ΄ αναβολής παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι της 3ης θέσης ανάμεσα σε Περιστέρι και Προμηθέα Πατρών, στο οποίο η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου επιβλήθηκε με 78-64. Το ίδιο συνέβη και με τον Ανδρέα Τσουμάνη του Ολυμπιακού Β΄. Γιάννης Αναγνωστάκης, Βασίλης Μπέλλος και Πολυχρόνης Τσίγκας δεν βρέθηκαν στα παρκέ καθώς στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δεν υπήρξε δράση λόγο της προγραμματισμένης διακοπής.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική, Νότιος όμιλος)

Νικητής στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με το Μαρούσι αναδείχθηκε ο Πανερυθραϊκός επικρατώντας στο Κλειστό του Αγίου Θωμά με 76-69 και ντούμπλαρε τις νίκες του τη φετινή σεζόν απέναντι στο μεγάλο του αντίπαλο. Καλύτερος παίκτης για την ομάδα του Χουχουλή ο Άλκης Παππάς που ήταν πρώτος σκόρερ "ερυθρόλευκων" με 15 πόντους και ένα εύστοχο τρίποντο. Ο Πανερυθραϊκός έχει πλέον το πάνω χέρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά την άνοδο στην Α2. 

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική, Βόρειος όμιλος)

Την 11η νίκη της πανηγύρισε η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη την περασμένη Κυριακή στην έδρα του Πρωτέα Γρεβενών με 74-58 ανεβαίνοντας στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Ο Δημήτρης Γεωργίου σημείωσε 5 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο.

Βύρωνας Βάτσιος (Ένωση Ιλίου, Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος)

Εξ΄ αναβολής παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής έδωσε η Ένωση Ιλίου του Βύρωνα Βάτσιου, εκτός έδρας απέναντι στον ΑΠΑΣ τα Φανάρια, με την ομάδα από τη Νάξο να επικρατεί με 74-69. Ο Βάτσιος είχε συμμετοχή στο παιχνίδι.

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να μάθει η ήπειρος ότι υπάρχουν κ άλλα παιδιά που παίζουν απλα διατηρούν χαμηλό προφίλ κ εργάζονται σκληρά για την βελτίωση τους. Ενας από αυτούς είναι ο Καρζης Γεώργιος που ξεκίνησε στις ακαδημιες της Ελευσίνας μετά για 4 χρόνια στον Ολυμπιακό κ τώρα βρίσκεται κ πάλι στην Ελευσίνα να αγωνίζεται στο παιδικό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή