Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΠΑΣ Γιάννινα: Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τις 3 Αμερικανίδες


Ο κορονοϊός έχει αλλάξει ραγδαία την καθημερινότητα των ανθρώπων και όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό το μπάσκετ αλλά και γενικότερα ο αθλητισμός δε θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα. Τα Εθνικά Πρωταθλήματα έχουν ανασταλεί με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου δράση στα παρκέ και να είναι αβέβαιο αν θα υπάρξει επανεκκίνηση τους. Έτσι οι 3 Αμερικανίδες αθλήτριες του ΠΑΣ, Brandy Montgomery, Sierra Calhoun και Acheil Tac, αποφάσισαν, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, να επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον ΠΑΣ να τις ευχαριστεί για την τεράστια προσφορά τους.

Το αποχαιρετιστήριο-ευχαριστήριο post του ΠΑΣ Γιάννινα:

Με το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών να έχει ανασταλεί χωρίς ημερομηνία επανέναρξης και με την γενικότερη κατάσταση - εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας του Κορωνοϊού - αβέβαιη, οι Αμερικανίδες αθλήτριες της ομάδας Brandy Montgomery, Acheil Tac και Sierra Calhoun αποφάσισαν με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ομάδας να επιστρέψουν στην πατρίδα και τις οικογένειές τους.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά και τις 3 αθλήτριες που τίμησαν τον ταύρο στη φανέλα, δίνοντας τους τελευταίους μήνες τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα, αλλά και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά καθόλη την παραμονή τους στα Γιάννινα.

Ευχόμαστε να έχουν καλή επιστροφή με ασφάλεια στην πατρίδα τους και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανανταμώσουν σύντομα - ανήκουν ήδη στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC!

Brandy, Shelly and Sierra thank you!

Brandy Montgomery Acheil Tac Sierra Calhoun  

Φωτογραφία: ΠΑΣ Γιάννινα WBC (Facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου