Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

"Ξενιτεμένοι Γιαννιώτες": Τα πεπραγμένα τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε


Με τον Λευτέρη Μαντζούκα να παίρνει μέρος στο All Star Game της Basket League που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Δύο Αοράκια και τους υπόλοιπους Γιαννιώτες να αγωνίζονται κανονικά με τις ομάδες τους, ολοκληρώθηκε ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση στις Εθνικές Κατηγορίες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα πεπραγμένα όλων των Γιαννιωτών καλαθοσφαιριστών.

Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Η αγωνιστική δράση διακόπηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Basket League καθώς διεξήχθη η γιορτή του μπάσκετ, το All Star Game. Ο Μαντζούκας "έκλεψε την παράσταση" στο διαγωνισμό καρφωμάτων του Σαββάτου στον οποίο συμμετείχαν οι Rising Stars. Ο 17χρονος αθλητής κατέκτησε το τρόπαιο και μαζί μία θέση στον διαγωνισμό των "μεγάλων" που έγινε την Κυριακή. Επίσης έλαβε μέρος και στον εξαιρετικό αγώνα των Rising Stars εναντίον παλιών παιχτών που έχουν αφήσει ανεξίτηλο στο στίγμα τους στο ελληνικό μπάσκετ, με τους μικρούς να κερδίζουν με 103-90.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική, Νότιος όμιλος)

Την 14η νίκη του πανηγύρισε ο Πανερυθραϊκός στην έδρα του Παπάγου με 75-67 και παρέμεινε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Β΄ Εθνικής έχοντας ένα ματς περισσότερο από το Μαρούσι. 10 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο για τον Άλκη Παππά.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική, Βόρειος όμιλος)

Την ήττα με σκορ 77-72 γνώρισαν οι Μαχητές του Δημήτρη Γεωργίου από την Γέφυρα με τον Γιαννιώτη guard να έχει 4 πόντους.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου, Γ΄ Εθνική, 1ος όμιλος)

Εύκολο έργο είχε ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου κόντρα στην Ερμιονίδια της οποίας επιβλήθηκε με 77-55 παραμένοντας σε τροχιά ανόδου. Ο Γιάννης Αναγνωστάκης σημείωσε 15 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Βύρωνας Βάτσιος (Ένωση Ιλίου, Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος)

Την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη Θήβας πανηγύρισε η Ένωση Ιλίου με 83-75 με τον Βύρωνα Βάτσιο να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ., Γ΄ Εθνική, 4ος όμιλος)-Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική, 4ος όμιλος)

Οι δύο Γιαννιώτες αθλητές τέθηκαν αντιμέτωποι την περασμένη Κυριακή, με τον Μπέλλο να βγαίνει νικητής, καθώς η Μ.Ε.Ν.Τ. επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 74-59. 6 πόντους είχε ο Μπέλλος για τους νικητές με τον Τσίγκα από πλευράς Απόλλωνα να έχει συμμετοχή στον αγώνα. 

*Ο Ολυμπιακός Β΄ του Ανδρέα Τσουμάνη τίθεται αντιμέτωπος στις 15/2 με τον Φίλιππο Βέροιας, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Α2 Ανδρών. 

Πηγή φωτογραφίας: ΕΣΑΚΕ (Facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου