Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Ξεχώρισε η εμφάνιση του Δημήτρη Γεωργίου και του Λευτέρη Μαντζούκα


Με την εμφάνιση του Δημήτρη Γεωργίου απέναντι στον Έσπερο Λαμίας να ξεχωρίζει, αλλά και τον Λευτέρη Μαντζούκα να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να είναι θετικός στον αγώνα του Προμηθέα Πατρών με τον Ήφαιστο Λήμνου συνεχίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση των "ξενιτεμένων" Γιαννιωτών.


Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Για 19:37 αγωνίστηκε ο Μαντζούκας στη νίκη του Προμηθέα με 81-61 επί του Ηφαίστου Λήμνου σημειώνοντας 7 πόντους (2/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα) μαζί με 2 ριμπάουντ. Στην 3η θέση της Basket League η ομάδα του Μάκη Γιατρά με ρεκόρ 12-6.

Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός Β΄, Α2 Ανδρών)

Μεγάλη νίκη για την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον πρωτοπόρο Χαρίλαο Τρικούπη με 72-71, μετά από buzzer beater τρίποντο του Πετρόπουλου. Ο Τσουμάνης αγωνίστηκε για 1:04 χωρίς να σκοράρει και κατέβασε ένα ριμπάουντ.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική, Νότιος όμιλος)

Τη 13η νίκη του πανηγύρισε ο Πανερυθραϊκός απέναντι στην Πεντέλη με 82-64 και έπιασε κορυφή. 9 πόντους πέτυχε ο Άλκης Παππάς για την ομάδα του Χούχουλη. 

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική, Βόρειος όμιλος)
Επιβλητική εμφάνιση και εύκολη νίκη για τους Μαχητές απέναντι στον Έσπερο Λαμίας με 84-58. Εξαιρετικός ο Δημήτρης Γεωργίου που ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 19 πόντους και 2 εύστοχα τρίποντα.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου, Γ΄ Εθνική, 1ος όμιλος)

Μπορεί ο Γιάννης Αναγνωστάκης να μη σημείωσε κάποιο πόντο για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, όμως η ομάδα του επικράτησε με 66-61 στην έδρα του Νέο Ληξουρίου συνεχίζοντας να διεκδικεί δυναμικά την είσοδο στην πρώτη δυάδα που οδηγεί σε άνοδο στη Β΄ Εθνική.

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ., Γ΄ Εθνική, 4ος όμιλος)

Η Μ.Ε.Ν.Τ. γνώρισε βαριά ήττα από τον Πανσερραϊκό με 96-58, με τον Βασίλη Μπέλλο να έχει 3 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο για τους ηττημένους. 

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική, 4ος όμιλος)

Εντός έδρας ήττα με σκορ 41-52 για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς από τους Ικάρους Σερρών, με τον Τσίγκα να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι.

*Ο Βύρωνας Βάτσιος δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης στην ήττα της Ένωσης Ιλίου με 55-65 από τον ΑΟΚ Χανίων. 

Φωτογραφία: Promitheas Patras BC (Facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου